Apple zveřejnil iOS 11.4 beta 2, v hlavní roli nová tapeta

Apple zveřejnil iOS 11.4 beta 2, v hlavní roli nová tapeta
2018-04-19T14:00:45+02:00
• 19. 4. 2018

OS 11.4 beta 2 je nyní konečně k dispozici také veřejnosti. Ještě před několika dny byla nová verze operačního systému iOS dostupná pouze registrovaným vývojářům. Otázkou zní, jaká je nejzajímavější nová funkce? 

De facto jedinou výraznou změnou je hlavně nová tapeta z nového iPhonu 8 (product)RED. Jedná se o poměrně zajímavou situaci, neboť v loňském roce byli uživatelé ostatních modelů ochuzeni o speciální tapetu řady (product)RED. Apple tedy ohlasy vyslyšel a majitelům ostatních iPhonů tapetu dopřál. Tapeta je nově k dispozici v iOS 11.4 beta 2, ovšem najdete ji pouze na modelech iPhone 8. 

iOS 11.4

iOS 11.4 beta 2 – jaké jsou novinky?

Novou aktualizaci si můžete samozřejmě stáhnout, a to buď z Apple Developer Center, anebo jako OTA (over-the-air) aktualizaci. Již nyní známe první novinky v iOS 11.4 beta 2. 

Nová aktualizace přináší ClassKit sloužící pro vzdělávací instituce. Tato část operačního systému byla představena na události v Chicagu, a to 27. března tohoto roku. Mezi další novinky patří samozřejmě funkce, které byly původně odstraněny v beta verzích iOS 11.3. Nyní je tedy k dispozici Messages on iCloud a jejich synchronizace mezi dalšími zařízeními. 

K dispozici je také podpora AirPlay 2, přičemž Apple TV je opět k dispozici v domácí aplikaci. S touto funkcí lze zvukový obsah přehrávat ve vícero místnostech, tedy produktech samozřejmě. V HomePodu se navíc našla podpora stereo zvuku, bohužel však aktuálně není k dispozici. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat