Amazon v tichosti představil nový internetový prohlížeč pro Android

Amazon v tichosti představil nový internetový prohlížeč pro Android
2018-04-23T15:39:19+02:00
• 23. 4. 2018

Společnost Amazon je jediným velkým konkurentem Googlu, co se týče mobilních aplikací na Androidu. Amazon ale vyvíjí aplikace i na oficiální obchod Googlu. Mezi aplikace, které se na Google Play nachází, patří například WorkSpaces, Kindle nebo Alexa. Nyní však Amazon představil webový prohlížeč s jednoduchým názvem „Internet“, který je zatím dostupný pouze v Indii, jelikož není tajemstvím, že společnost Amazon se zaměřuje na levnější a efektivnější řešení.

Internetový prohlížeč od Amazonu

Hlavní přednost tohoto prohlížeče je důraz na malou velikost a ochranu osobních údajů. V samotném popisku aplikace je napsáno „Fast, lite and Private“. Důkazem je velikost souboru ke stažení z obchodu, má pouhé 2 MB.

Velkou záhadou je, proč nebyl „Internet“ nijak mediálně propagován a vydání si všimla redakce TechCrunch. Vzhledem k tomu, že aplikace vyšla na povrch takto skrytě, dá se předpokládat, že se jedná o rozpracovaný projekt.

Uvidíme, zda se tento webový prohlížeč více prosadí a zařadí se mezi nejpoužívanější prohlížeče, jako jsou Google Chrome, Opera nebo Mozila Firefox. V případě objasnění dalších informací nebo lokalizace prohlížeče pro náš trh, vás budeme dále informovat.

logo-app Internet: fast, lite, and private Amazon Mobile LLC Zdarma ANDROID

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat