Užívejte poslech až 70 hodin s bezdrátovými sluchátky Edifier s 18% slevou! sponzorovaný článek

Užívejte poslech až 70 hodin s bezdrátovými sluchátky Edifier s 18% slevou! [sponzorovaný článek]
2018-03-22T09:57:13+02:00
• 21. 3. 2018

V dnešní době si málokdo dokáže představit den bez poslechu své oblíbené hudby. Tím se člověk krásně odreaguje a uvolní od stresu. Hudba se dá poslouchat nerušeně prakticky kdekoliv a při čemkoliv. Ovšem, ne každá sluchátka se hodí např. na běhání, cyklistiku, domácí poslech apod. Sluchátka W806BT od společnosti Edifier, kterým je věnován tento článek, jsou vhodná především pro sportovce a ty, kteří používají sluchátka při běžné činnosti a překáží jim kabel, kterým většina sluchátek oplývá. Ten Edifier W806BT postrádají, čímž se také vyznačují.

Na tato skvělá sluchátka poskytl internetový portál TomTop.com skvělou 18% slevu, díky které si je budete moci pořídit za krásných 680 korun českých. Upozorňuji, že sluchátka za tuto bezkonkurenční cenu ze skladu velmi rychle mizí. Pro nákup stačí přejít na tento odkaz a sluchátka W806BT zakoupit.

Edifier W806BT: Ryze bezdrátová sluchátka? Ne tak úplně.

W806BT od společnosti Edifier jsou vysoce výkonná a multifunkční sluchátka přes uši. Nabízí toho opravdu hodně a myslím, že několik aspektů je třeba zajisté vyzdvihnout.

Jste vlastníky bezdrátových sluchátek a trápí vás nízká výdrž? Mezi hlavní přednosti W806BT bezesporu patří výdrž baterie. Výrobce udává až 70 hodin aktivního poslechu. V úsporném režimu se tato hodnota vyšplhá až na 800 hodin na jedna nabití! Tyto hodnoty jsou opravdu obdivuhodné na 1200mAh akumulátor. Pokud vám výdrž i tak přijde málo a upřednostňujete sluchátka drátová, vaše volba by se mohla taktéž zastavit u tohoto modelu. Model W806BT od firmy Edifier je možno používat i přes 3,5mm jack. Jeho hlavní předností je však zmíněná výdrž. Ke svému přenosnému zařízení jej tedy připojíte klasicky pomocí technologie bluetooth.

A proč i ohledně drátových sluchátek zvolit právě tato? Odpověď je jednoduchá. Sluchátka v sobě ukrývají kvalitní 40mm neodymové měniče. V kombinaci s takzvanou technologií „CRS“ je zvuk opravdu kvalitně podán a požitek z něj je na velmi vysoké úrovni.

Edifier W806BT nejen dobře hrají, ale opravdu příjemně se nosí. Ergonomicky tvarované měkčení samostatných mušlí vám umožní užívat si hudbu naplno dlouhé hodiny. K pohodlnosti přidávají i ovládací prvky sluchátek. Na pravé mušli je možné redukovat hlasitost, přepínat hudbu a zvedat příchozí hovory. Tím naznačuji další skvělou vlastnost těchto sluchátek. Do seznamu vlastností přibylo i hands free, takže můžete volat i přes ně.

Portál TomTop poskytl i video, na kterým je krásně vidět jejich obsluha. Video můžete zhlédnout zde:

Edifier W806BT: Co dostanete v balení?

  • Samotný headset Edifier W806BT
  • Kabel s 3.5mm jack konektorem
  • Nabíjecí micro USB kabel
  • Uživatelský manuál

Tato skvělá sluchátka mohou být vaše za 680 korun českých. Po slevě, která co nevidět končí, bude cenovka W806BT nastavena opět na 826 korun. Neváhejte tedy příliš dlouho a klikejte zde na odkaz pro nákup na portálu TomTop.com, sklady se velmi rychle vyprazdňují!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat