Ulefone Power 3S – smartphone nebo powerbanka? sponzorovaný článek

Ulefone Power 3S – smartphone nebo powerbanka? [sponzorovaný článek]
2018-03-20T06:34:23+02:00
• 20. 3. 2018

V dnešní velmi uspěchané době plné komunikačních technologií není nic horšího než vybitý telefon. Proto se někteří výrobci zaměřují na kapacitu baterie. Typickým zástupcem je čínská společnost Ulefone, která má ve své nabídce smartphone s kapacitou baterie 6 350 mAh. Tento telefon nese označení Ulefone Power 3S.

Vzhledem ke kapacitě baterie má Power 3S doslova energie na rozdávání. Telefon umožňuje pomocí OTG adaptéru nabíjet až 4 další mobilní zařízení. Pokud nevěříte můžete se podívat na video níže.

Specifikace Ulefone Power 3S

Power 3S je osazen 6″ displejem s poměrem stran 18:9 a s rozlišením Full HD+. Uvnitř telefonu tepe osmijádrový procesor od společnosti MediaTek s označením Helio P23, kterému dopomáhá operační paměť o velikosti 4 GB. Co se týče úložiště, tak telefon disponuje kapacitou 64 GB, kterou lze jednoduše rozšířit až o 256 GB pomocí microSD karty.

Pro mnoho uživatelů jsou ale velmi podstatné fotografické schopnosti. Proto telefon nabídne dva čipy na zadní i přední straně. Na zadní straně se jedná o rozlišení 16 + 5 Mpix. Selfie kamerky pak nabídnou rozlišení 13 + 5 Mpix.

Kromě čtečky otisků prstů na zadní straně telefonu, nabídne Power 3S ještě vylepšenou technologii FaceID, takže lze telefon odemknout pouhým pohledem. Po softwarové stránce je telefon vybaven Androidem ve verzi 7.1 (Nugat).

Telefon se prodává ve dvou barevných variantách, a to černé a zlaté. Pokud by vás telefon zaujal máte možnost si jej zakoupit za skvělou cenu na e-shopu Aliexpress.com za 179,9 dolarů (3 700 korun). Nabídka je však časově omezená, tak neváhejte příliš dlouho.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat