Trend 3D tiskáren: Model Geeetech E180 nyní za téměř polovinu své ceny! sponzorovaný článek

Trend 3D tiskáren: Model Geeetech E180 nyní za téměř polovinu své ceny! [sponzorovaný článek]
2018-03-05T16:45:38+02:00
• 5. 3. 2018

Internetový obchod TomTom.com, který své zákazníky zásobuje elektronikou a vychytávkami za velmi výhodné ceny, si pro vás přichystal velmi zajímavou akci. 3D tisk se stává více a více populární, ale ceny těch tiskáren nejsou opravdu nízké. To se ale nedá říci o dnešní akci, která za pár dnů končí! Stačí přejít na tento odkaz a můžete zakoupit kvalitní 3D tiskárnu E180 od společnosti Geeetech v krásném designovém kabátku za neuvěřitelných 5900 korun českých! 

Geeetech E180: Tiskněte kvalitně a téměř za polovic!

Tiskárna E180 od společnosti Geeetech disponuje především kompaktním provedením v opravdu krásném dvoubarevném provedení. Do něj se podařilo zasadit 3.2 palcový dotykový a barevný panel pro jednoduchou obsluhu zařízení. Kompaktní provedení navíc umožňuje tiskárnu pohodlně přenášet a tisknout objekty až o velikosti 13x13x13 cm.

Výrobce garantuje vysokou přesnost tisku. Unikátně řešená konstrukce E180 od Geeetech má za následek to, že tisková hlava se oproti klasickým 3D tiskárnám značně méně třese. Tím je docíleno kvalitnějšího a přesnějšího výsledku. Zajisté potěší i rychlost tisku, která je znatelně vyšší než u konkurenčních strojů.

Co se ovladatelnosti týče, je zde zabudován modul WiFi. Díky tomu je možno ovládat tiskárnu od Geeetech jak z PC, tak i z tabletu či chytrého telefonu pomocí aplikace EZ Print 3D. K tomu stačí zařízení po rozbalení z krabice pouze zapojit a spárovat. Obsluhu zařízení tedy zvládne opravdu každý. Konektivita je zde široká a mezi USB a zmíněnou WiFi zde naleznete i TF karty. Můžete tedy tisknout i offline.

Zajisté potěší i užitečná schopnost tiskárny od Geeetech, která se týká pozastavení tisku a možnost pokračovat dále, kdy bude potřeba. Nemusíte se tedy bát, že byste někoho popřípadě budili při nočním tisku. Podobnou funkci zastává i ochrana proti kolizi elektrické sítě. Tiskárna si chytře pamatuje, kde proces tisku přestal a po opětovném spuštění bude opět pokračovat tam, kde přestala. Nemusíte se tedy bát, že by byl váš projekt zničen.

Aplikace navíc umožňuje si ve veřejné cloudové galerii vybrat objekt, prohlédnout si ho ve 3D náhledu a následně vytisknout. Samozřejmě je zde možnost nahrát i svůj vlastní výtvor. Jednoduché, že?

Pokud vás tato tiskárna zaujala, můžete si ji i prohlédnout v praxi na tomto videu:

Kusů je velmi omezený počet, za tuto cenu i také mizí opravdu rychle. Pokud chcete této neopakovatelné nabídky využít, stačí i pro více informací o produktu kliknout zde. Tiskárna může být vaše za téměř poloviční cenu, která činí bezkonkurenčních 5900 korun. Po akci, která za pár dnů končí, Geeetech E180 nabude klasické ceny, která činí přes 10 000 korun. Kupujte nyní, zbývá pouhých 50 kusů!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat