Novinka ze světa stabilizátorů: Zhiyun Smooth-Q téměř za polovic! sponzorovaný článek

Novinka ze světa stabilizátorů: Zhiyun Smooth-Q téměř za polovic! [sponzorovaný článek]
2018-03-11T17:11:48+02:00
• 11. 3. 2018
1

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří si rádi zaznamenávají své zážitky s přáteli či s rodinou a jde vám především o kvalitu nahraného obrazu, tak pro vás máme příjemnou zprávu. Internetový portál TomTop si pro vás přichystal řešení v podobě kompaktního ručního stabilizátoru pro vaše chytrá zařízení. Ta, ačkoliv dnes oplývají velmi kvalitními fotoaparáty/kamerami, tak přeci jen stabilní obraz postrádají. Díky zmíněnému portálu TomTop.com si můžete stabilizátor typu gimbal pořídit se 42% slevou zde na tomto odkaze. Díky ní za Zhiyun Smooth-Q dáte pouhých 99 amerických dolarů, což je něco málo přes 2000 korun českých. Nepřemýšlejte o této skvělé nabídce dlouho. Za pár dnů se gimbal dostane zpět na klasických 168 amerických dolarů.

Zhiyun Smooth-Q: Co vše umí?

Zhiyun Smooth-Q obsahuje precizní motůrek „Honeycomb“. V porovnání s ostatními gimbaly ze série Smooth nabízí až o 30% stabilnější obraz a až o 40% lepší odezvu. Za zmínku určitě stojí konstrukce Zhiyun Smooth-Q. Její váha se zastavila na 450g a díky zesílenější konstrukci je možné gimbal použít až na 220g zařízení s téměř jakoukoliv úhlopříčkou. Díky materiálu a provedení si můžete stabilní nahrávky užívat i ve sněžném a deštivém počasí. Samotná konstrukce obsahuje i speciální závit, díky kterému je možno Zhiyun Smooth-Q osadit trojnožkou.

Zařízení disponuje akumulátorem o velikosti 2000mAh, díky čemuž je možné stabilizátor plně využívat dlouhých 12 hodin. Pokud by vám to ale i tak bylo málo, je samozřejmě možné gimbal od společnosti Zhiyun nabíjet za chodu díky micro USB konektoru. Totéž platí i pro vaše mobilní zařízení. Pokud vám dochází baterie, je jednoduše možné si jej připojit k samotnému stabilizátoru. Doba nabíjení pak dosahuje ke krásným dvěma hodinám.

Co se ovládání týče, očekávat zde můžete klasické natáčení stabilizátoru, tlačítka pro přiblížení a oddálení, přepínání kamer na vašem zařízení a tlačítka pro pořízení fotografie a nahrávky. A pokud vlastníte i aplikaci APP-ZY PLAY, můžete se těšit s větší škály funkcí, jako je třeba time-lapse apod.

TomTop poskytl i názorné video, kde se dozvíte o všech jeho funkcích na vlastní oči.

Obsah balení

  • Stabilizátor Zhiyun Smooth-Q
  • Nabíjecí micro USB kabel
  • Praktické pouzdro
  • Uživatelský manuál

Gimbal Zhiyun Smooth-Q toho nabízí zajisté více, o tom se můžete dozvědět zde v tomto odkaze. Neváhejte tedy příliš dlouho. Akce za pár dní končí a takto skvělý gimbal za nižší cenu nikde nenajdete. Pro více informací a případný nákup stačí kliknout na tento odkaz a stabilizátor Zhiyun Smooth-Q za cenu 2000 korun může být právě váš!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Milan Strnadel

12. 3. 2018, 12:10

Ehm, téměř za polovic….
Jinak mám jej na Vaše doporučení asi 5 měsíců… Jestli se nepletu, byla zde i recenze :) a za ty peníze si myslím naprostá pecka pro toho kdo o něčem podobném někdy uvažoval…

Je fakt, ze jsem zatím moc nevyužil, e snad se to změní.. Kus kvalitního železa za 2000 Kč 👍

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat