iGET přichází s novou verzí hlídače domácnosti

iGET přichází s novou verzí hlídače domácnosti
2018-03-29T18:14:35+02:00
• 29. 3. 2018

Firma iGET přichází letos v březnu již se čtvrtou verzí svého domovského hlídače. Jde o alarm Security M4, která nabízí mírná vylepšení oproti třetí verzi M3. Bezpečnostní systém jde ovládat prostřednictvím telefonu, což je předností iGET Security M4.

Zajímavý nápad, jen si vše musíte dokoupit

Inteligentní alarm iGET SECURITY M4 je hlídačem nejen domácností, ale i kanceláří či obchodů. Jeho předností je bezdrátový provoz, jednoduchá instalace, komunikace přes internet a zálohou při poplachu pomocí SMS, ovládání pomocí aplikace a možnost na dálku nastavovat řízené zásuvky či pozorovat dění v domě. Bohužel většinu zařízení si musíte dokoupit, protože základní balení obsahuje řídící jednotku, klávesnici, magnetický senzor pro zabezpečení dveří/oken a pohybový detektor. To je vše, nic víc užitečného zde není.

Stačí jen zapojit řídící jednotku do zásuvky a ostatní už funguje bezdrátově. Detektory s dosahem 80 i 200 m jsou napájeny bateriemi s vysokou výdrží až 2 roky, takže je lze umístit kamkoliv v prostoru, a i jejich přidání je jen otázkou pár minut. Není třeba řešit ani výpadek proudu, protože řídící jednotka má záložní baterii s výdrží až 8 hodin.

Největší flexibilitu v ovládání poskytuje aplikace, kterou lze volně stáhnout z Google Play či AppStoru. Umožňuje celý zabezpečovací systém ovládat a zasílat upozornění, ať je uživatel kdekoliv. Stačí k tomu jen připojení k internetu pomocí WiFi, 3G či 4G. Díky ní lze pohodlně celý alarm nastavit, ovládat IP kamery či řízené zásuvky a přidávat další detektory. Velkou výhodou je uživatelské prostředí v mnoha jazycích včetně češtiny a slovenštiny. Další možností, jak rychle alarm nastavit dle potřeb, je odolné dálkové ovládání (klíčenka), bezdrátová klávesnice a RFID čipy, které umožňují rychlou aktivaci a deaktivaci systému.

Vybírat lze z více než 20 ks doplňků, jako jsou detektory vody, kouře, plynu, IP kamery či řízené zásuvky. Maximální připojitelný počet činí 300 ks. Cena základní verze bude pravděpodobně do pěti tisíc.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat