Nová verze hodinek Garmin Charlie se speciálními funkcemi

Nová verze hodinek Garmin Charlie se speciálními funkcemi
2018-03-12T11:27:26+02:00
• 12. 3. 2018
3

Garmin se opakuje. Společnost představila zbrusu nové chytré hodinky pod názvem Charlie. Ty jsou určené nejen pro sportovce, ale také běžné smrtelníky, neboť disponují GPS modulem a dalšími fitness vychytávky.

Garmin Charlie je zcela nové GPS nositelné zařízení, které je vybaveno robustním konstrukčním zpracováním. Na první pohled se může zdát, že se jedná o hodinky pro outdoorovou aktivitu. Opak je ale pravdou. Hodinky jsou určené i na běžné používání. Stejně jako každé jiné nositelné zařízení je i Charlie vybaven fitness funkcemi a navigací.  Jedná se vlastně již o třetí verzi tactixu, tento model je však téměř ve všech ohledech lepší. Nabízí pokročilejší výkon, monitor srdečního tepu a plno-barevné mapování TOPO.

Garmin Charlie: hardwarové specifikace a cena

Tactix Charlie je nástupcem modelů tactix Bravo a fēnix 5X. Ve výsledku se jedná o kombinaci obou těchto modelů. Nenajdeme zde sice operační systém Android Wear, zato společnost Garmin vytvořila svůj vlastní systém, který přináší „taktické a sportovní funkce, vylepšené mapování a měřené srdeční frekvence“. Přenosné zařízení nabízí pokročilejší funkce, jako jsou digitální topografické mapy, námořní mapy, 3osý kompas, barometrický výškoměr a gyroskop. Samozřejmostí je standardní a spolehlivá technologie GPS a GLONASS.

Garmin Charlie je navržen tak, aby odolal nejrůznějším podmínkám. Je odolní proti poškrábání, má zadní kryt z černého titanu a tlačítka z nerezové oceli. Hodinky nabízejí 1,2palcový displej se safírovým sklem, který je vždy zapnutý, a dokonce čitelný i pod slunečním světlem. Hodinky spolupracují s pásky QuickFit, takže jej můžete velmi rychle a snadno vyměnit podle vašeho osobního vkusu nebo nálady.

Mezi speciální funkce patří například režim duálního polohování, režim nočního vidění, technologie Garmin Elevate a Connect IQ. Hodinky jsou k dispozici za 749,99 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 15 000 Kč bez DPH.

Zdroj: androidcommunity.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ing. Václav Železný

19. 10. 2018, 1:55

Nic moc? Jak chcete srovnávat super outdoorové hodinky s nevodotěsným nesmyslem od Samsungu? Mám Galaxy S8 ale smart watch ala Samsung tedy opravdu ne pokud se bavím o tom, že chci sportovat.

Petr Hošek

12. 3. 2018, 18:27

Nic moc za ty prachy, lepší a dostupnější gear s3 frontier…

Zdeněk Koutský

VIP 13. 3. 2018, 8:13

To je samozřejmě pravda, ovšem troufám si říct, že Garmin s novými hodinkami cílí na úplně jinou skupinu lidí.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat