Oppo neuhlídalo modely R15 a R15 Plus

Oppo neuhlídalo modely R15 a R15 Plus
2018-03-12T11:39:06+02:00
• 12. 3. 2018
1

Společnost Oppo zahájila marketingovou kampaň k příležitosti oficiálního představení nového telefonu. Již dlouho je předmětem spekulací model s označení R15, který výrobce údajně přejmenoval z R13 a nové reklamní spoty odhalují pravděpodobně jeho finální podobu. Očekávané specifikace z něj dělají velmi nadějné zařízení do vyšší třídy, kde bude vážným konkurentem pro ostatní telefony také z důvodu přijatelné ceny.

Minimální rámeček prioritou

Získaná certifikace od čínského telekomunikačního úřadu TENAA v minulosti potvrdila 6,28palcový displej s rozlišením 2 280 x 1 080 pixelů a nezvyklý poměr stran 19:9. Zveřejněné video dává jednoznačně jasnější představu o celém sestavení. Vpředu menší výřez pro mikrofon známý z modelu iPhone X zřejmě doplní ještě přední kamerka s rozlišením 20 megapixelů. U hardwarové stránky lze očekávat 6GB operační paměť RAM či interní úložiště s kapacitou 128 GB.

Zadní část bude vybavena dvojicí fotoaparátů seskládaných z 16megapixelového a 5megapixelového senzoru, přičemž se nevyhnou nevzhlednému výstupku. Celkovou výdrž má řídit baterie o velikosti 3 365 mAh. Posledním prvkem výbavy je systém Android ve verzi 8.1 Oreo překrytý vlastní nadstavbou. Prodejní cena by neměla přesáhnout hranici 400 euro (tj. cca 10 186 Kč). K oficiálnímu uvedení dojde do konce tohoto měsíce a k dispozici budou minimálně tři barevné varianty (bílá, černá, červená). V závěsu navíc můžeme vyhlížet variantu s přívlastkem Plus a Dream Mirror.

Zdroj: playfuldroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Richard Fabián

12. 3. 2018, 19:13

Ten výřez je mor, hnusné to je a bohužel si výrobci myslí, že to lidé chtějí….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat