Ecobee Switch+ je chytrý vypínač světel s Alexou

Ecobee Switch+ je chytrý vypínač světel s Alexou
2018-03-22T20:19:27+02:00
• 22. 3. 2018

Virtuální asistenti Amazon Alexa nebo Google Assistant jsou nasazeni snad již ve všech možných zařízeních od chytrých reproduktorů přes kuchyňské spotřebiče až po bezpečnostní systémy. Každopádně nápady ještě nejsou vyčerpány, což dokazuje žhavá novinka od společnosti Ecobee. Jedná se vůbec o první vypínač světel na světě se zabudovanou asistentkou Alexa od Amazonu, který zanedlouho přejde do oficiálního prodeje.

Lákavou cenou to nekončí

Chytrý přepínač světel nese název Switch+ a umí rozpoznat hlas přímo nebo přes mikrofon dálkového ovladače. Jednoduchými příkazy lze nastavit nejen samotné osvětlení. Dále mezi podporované funkce například patří přehrávání hudby nebo přečtení novinových titulků stejně jako u jiných zařízení s podporou technologie Alexa. Přepínač nepodporuje možnost stmívání světel. Ovšem umí rozeznat pohyb a automaticky vypnout světla při odchodu z místnosti.

 

Doprovodná aplikace Ecobee dovoluje nastavit časové plány svícení. V příštích aktualizacích vývojáři chtějí přinést podporu chytrého termostatu z vlastní nabídky. Přepínač Switch+ spolupracuje také s platformami SmartThings, IFTTT, Google Assistant či jablečným Siri přes Apple HomeKit. Prodejní cena v předprodeji vychází na lákavých 99 dolarů (tj. cca 2 049 Kč) a oficiální prodej hodlají spustit přesně 26. března.

Zdroj: ecobee.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat