Vylepšete si kameru u telefonů OnePlus 5 a 5T

Vylepšete si kameru u telefonů OnePlus 5 a 5T
2018-02-04T17:00:48+02:00
• 4. 2. 2018

Telefony OnePlus 5 a 5T již od výroby pořizují kvalitní snímky, avšak jeden přispěvatel na webu XDA se jménem txx1219 a ten přišel na to, že snímky jde ještě výrazně zlepšit. Buď můžete použít software od Google, kde se vám zlepší snímek zvláště po stránce kontrastu. Anebo můžete použít OnePlus Camera M mód, který velice výrazně zvýší ostrost snímků.

Určitě stojí za vyzkoušení

Nyní vám ukážeme fotografie pořízené základní kamerou na zařízeních OnePlus 5 a OnePlus 5T, snímek z těchto zařízení je nalevo, zatímco napravo je snímek s použitím módu Camera M.

Pro instalaci tohoto módu však potřebuje mít své zařízení rootnuté. Dále musíte jít do nastavení a zakázat a znovu povolit základní kameru od OnePlus. Poté musíte nainstalovat Magisk modul, který obsahuje OnePlus Camera M. Pokud OnePlus zařízení nevlastníte, můžete i tak Camera M mód použít i na jiných zařízeních, kde máte nainstalovanou jinou ROM, například OmniROM.

Jedinou nevýhodou zmíněného módu je, že nefunguje režim Panorama a watermark. Pokud tedy nechcete své zařízení rootovat a nepřijít o panorama, tak doporučujeme zkusit alespoň Google Camera HDR+.

Ke stažení – Camera M Mód 

Zdroje: xda-developers.com, forum.xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat