Velký výprodej začíná: tablet Lenovo TAB3 8 Plus za 3 800 Kč sponzorovaný článek

Velký výprodej začíná: tablet Lenovo TAB3 8 Plus za 3 800 Kč [sponzorovaný článek]
2018-02-16T08:31:24+02:00
• 16. 2. 2018
1

Pokud vás neláká koupě nového notebooku, můžete zabrousit do lehce odlišné tabletové kategorie. Tablety v určitých chvílích dokáží perfektně nahradit přenosné notebooky, proto se staly mezi zákazníky tak oblíbené. Jsou levné, lehce přenositelné a výkonné. A nyní jsou tablety ještě levnější, konkrétně model Lenovo P8, který je nyní na internetovém obchodě Gearbest za neuvěřitelnou cenu.

Lenovo s názvem P8 disponuje výkonným osmijádrovým procesorem Snapdragon 625 taktovaným na 2 GHz. S tímto procesorem pro tablet Lenovo P8 nebude náročný vůbec žádný úkol. S velkým osmipalcovým IPS displejem vám budou veškeré aplikace a hry krásně vykreslovány pomocí grafického čipu Adreno 506. Navíc je zde možnost připojení se k Wi-Fi přes 5 GHz kanál.

Lenovo TAB3 8 Plus i pro nejmladší

Tablet je mimo jiné vybaven 8palcovým displejem s rozlišením 1920 x 1290 pixelů a kromě úložného prostoru 16GB disponuje slotem pro microSD kartu s kapacitou do 128GB. Lenovo P8 nabízí také dva fotoaparáty, jeden na přední a druhý na zadní straně zařízení. Pro posluchače hudby jsou zde připraveny také reproduktory s Dolby ATMOS, které zaručují perfektní a kvalitní zvuk. Celý stroj pohání operační systém Android ve verzi 6.0.

Lenovo P8 je vybaven také možností několika režimů pro různé uživatele. V praxi to znamená, že jej můžete sdílet se svou rodinnou, aniž byste přišli o svá data. Navíc díky dětskému bezpečnému režimu pro kontrolu přístupu můžete tablet s potěšením svěřit i mladším jedincům.

Díky internetovému obchodu Gearbest jej nyní můžete získat za akčních 3 800 Kč. Pokud máte o tablet zájem, nebo se chcete o Lenovo P8 dozvědět více, klikněte ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Ivan Šuhajda

16. 2. 2018, 17:57

Vidím správně, že neumí LTE 800MHz

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat