Unikly specifikace HTC Desire 12, zamíří do nejnižší kategorie

Unikly specifikace HTC Desire 12, zamíří do nejnižší kategorie
2018-02-20T08:14:26+02:00
• 20. 2. 2018
2

Spekulovalo se, že bychom se na letošním veletrhu MWC v Barceloně měli dočkat novinky HTC U12, ale podle posledních zpráv nedojde k uvedení top modelu. Výrobce si uspořádá samostatnou událost někdy později. Přesné datum neznáme. Ve hře je ale stále představení mobilu z nižší kategorie, byť ani u něj nemáme potvrzeno, že by se měl objevit na MWC.

HTC Desire 12 aneb základní mobil?

Konkrétně by se mělo jednat o HTC Desire 12, který bude svými specifikace zapadat do nejnižší kategorie, nasvědčuje tomu například displej, jenž by měl poskytnout na 5,5palcové úhlopříčce pouze HD+ rozlišení (720 x 1440 pixelů). Z toho mimo jiné vyplývá, že nabídne poměr stran 18:9 (2:1).

O výkon se má starat blíže nespecifikovaný procesor od Mediateku se čtyřmi jádry, který by měl mít k dispozici 3 GB operační paměti. Pro uživatele bude k dispozici 32GB úložiště. Samozřejmostí je zde podpora microSD karty až do velikosti 2 TB. Na zadní straně najdeme jeden 12MPx senzor s podporou PDAF a možností pořizování Full HD videí. Přední strana nabídne 5MPx kamerku.

V rámci konektivity najdeme WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth a LTE. Již základní model bude podporovat Dual SIM, s největší pravděpodobností se bude jednat o hybridní slot (microSD+SIM, nebo 2x SIM). Všemu má dodávat energii baterie o kapacitě 2 730 mAh.

HTC U11 Life s čistým Androidem

Pakliže se potvrdí spekulace, mělo by se jednat o nástupce HTC Desire 10 Lifestyle, který byl uveden v roce 2016. Ve srovnání se bude jednat o velmi podobné mobily, jediný výrazný rozdíl bude u poměru stran displeje. Otázka je, jestli HTC změní design, nebo bude pokračovat s tím, co nabízí u dosavadních modelů Desire.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

HTC mám rád. Ale cena telefonu musí začínat na 10 tisících aby to mělo smysl. Tohle je bohužel totální odpad, co bych nedal ani synovi na hraní her…

HonimirNedochvilny

20. 2. 2018, 10:10

„k dispozici 3 GB operační paměti. Por uživatele bude k dispozici 32GB úložiště. Samozřejmostí je zde podpora microSD karty až do velikosti 2 TB.“
preklep: Por – Pro
Taky by bylo lepsi byt konzistentni v psani mezer mezi cislem a jednotkou. Doporucil bych je vynechat, nebot nepouzivate nedelitelnou mezeru.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat