Sharp neuhlídal očekávaný Aquos S3

Sharp neuhlídal očekávaný Aquos S3
2018-02-12T06:49:37+02:00
• 12. 2. 2018
4

Informace kolem modelu Aquos S3 se opět rozšiřují, a dokonce je doprovází první reálné fotografie, které potvrzují existenci tohoto telefonu od společnosti Sharp. Doposud jsme se mohli opírat pouze o zprávy z čínské databáze TENAA nebo od úřadu NCC z Tchaj-wanu. Japonský výrobce si při vývoji pomohl od konkurence, protože zařízení má až nápadně podobnou konstrukci jako iPhone X od Applu.

Kopie výřezu od iPhone X

Přední část zabere displej s rozlišením 2160 x 1808 pixelů a poměrem stran 18:9, který získá nám poměrně známý výřez kolem sluchátka. Nebude chybět ani 16megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 630 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 508. Zatímco 4GB paměť RAM doplní 64GB úložiště, tak 128GB úložiště spojí 6GB paměť RAM.

Zadní partie zabere dvojice senzorů fotoaparátu ve vertikální poloze sestavených z 12megapixelového a 13megapixelového snímače. Následně nesmíme opomenout ani snímač otisků prstů či baterii NiMH se zatím neznámou velikostí. Seznam specifikací uzavírá systém Android v nejnovější verzi 8.0 Oreo. Oficiální představení chtějí zvládnout během veletrhu MWC s tím, že model do Evropy dorazí až někdy v rozmezí dubna až června.

Zdroj: droidholic.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Petřík

12. 2. 2018, 9:22

Jestli se nepletu tak Sharp byl první kdo pustil do oběhu telefon „bez rámečků“ a to dlouho před všemi. Takže podle Peter Pokštefl všichni kopírují Sharp ;o)))

Peter Pokštefl

12. 2. 2018, 7:59

To je trapné, taková kopie = (

Pokud myslíte vyříznutý display, tak to není designový výstřelek, ale funkční ústupek. Nevinil bych Japonce z kopírování.

Karel Čapka

VIP 12. 2. 2018, 18:32

Sharp byl první, kdo přišel s bezrámečkovými telefony. :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat