Osmijádrový smartphone s Face ID a duálním foťákem nyní se slevou 20 %! sponzorovaný článek

Osmijádrový smartphone s Face ID a duálním foťákem nyní se slevou 20 %! [sponzorovaný článek]
2018-02-26T06:00:49+02:00
• 26. 2. 2018

S mobilními zařízeními se v dnešní době doslova roztrhl pytel. Každý model přináší do světa smartphonů něco nového, a že toho dnes není opravdu málo. Můžeme se setkat s bezrámečkovými displeji, čtečkou integrovanou do displeje či odolné provedení a možnost odemykání obličejem. Poslední dva aspekty s sebou přináší i model BV9000 Pro od společnosti Blackview, na který portál TomTop.com poskytl 20% slevu!

Doporučujeme příliš neotálet, zbývá již pouze 110 kusů za tuto skvělou cenu, která po slevě čítá pohádkových 265 eur! Díky krásné slevě téměř dvou tisíc korun si telefon můžete v přepočtu pořídit za 6716 korun českých! 

Skvělou zprávou je i to, že si zboží můžete nechat přivést z německého skladu. Tím se čekací lhůta zkrátí na maximální 4 dny! Pro nákup stačí kliknout zde.

Výkonný a bohatě vybavený smartphone v odolném těle

Výrobce Blackview je znám především díky produkci odolných zařízení, které mají opravdu co nabídnout. Mimo zmíněná odolná těla výrobce zařízení osazuje výkonnými procesory, nově duální soupravou čoček fotoaparátů a čtečkami otisků prstu. Nesmí chybět nové verze OS Android.

Tento představený model však výrobce posunul ještě o úroveň výš a dopřál mu funkci odemykání vaším obličejem, takzvaný „Face ID“.

To jsem jen nakousl skvělou výbavu tohoto zařízení. Blackview do svého BV9000 Pro implementoval extrémně výkonný osmijádrový procesor od společnosti Mediatek. Konkrétně se jedná o model Helio P25 MTK6757CD, který tepe na frekvenci 2.6GHz. Na této frekvenci pracují však „pouze“ 4 hlavní jádra. Zbylé 4 sekundují na 1.64GHz. Grafické úlohy má zase na starosti výkonný grafický čip Mali T880-MP2.

Celé soustavě a samozřejmě i vám je k dispozici plných 6GB RAM. Vysoká hodnota se nevyhnula i úložnému prostoru na vaše data. Gigantických 128GB vám je tak plně k dispozici, a pokud by vám to i tak nestačilo, slot pro microTF karty do 32GB je zde implementován též.

Je však nutno počítat, že si Blackview BV9000 Pro s Androidem 7.1 o nějaké to místo řekne.

Obrovský 5.7 palcový displej s poměrem stran 18:9 a s HD rozlišením byl zasazen do vodě a prachu odolného kovového těla s certifikací IP68. O samotná displej navíc chrání nejnovější Gorilla Glass 5. Co se zadní strany zařízení týče, tam si našla místo čtečka otisků prstů společně s duálním fotoaparátem. Ten disponuje 13 a 5 MP a podporuje nahrávání videa až ve fullHD.

Celý telefon zásobuje obrovská baterie s kapacitou 4180mAh. Není tedy nouze o skvělou výdrž. Mimo to jsou k dispozici uživateli sloty pro 2 nano SIM karty. Podpora 4G sítí je samozřejmostí. Neváhejte tedy dlouho a zakupte tento výkonný telefon Blackview BV9000 Pro, který si na Antutu benchmarku vybojoval 66444 bodů již nyní na tomto odkaze portálu Tomtop.com!

O klíčových vlastnostech se můžete přesvědčit na vlastní oči na tomto videu:

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat