LightCam – kamera a žárovka v jednom

LightCam – kamera a žárovka v jednom
2018-02-07T14:14:36+02:00
• 7. 2. 2018

Trh s chytrými žárovkami je čím dál více na vzestupu a crowdfundingová kampaň u Indiegogo posouvá celou myšlenku o jeden stupeň nahoru. Nabízený doplněk s názvem LightCam spojuje dohromady funkce chytré žárovky s bezpečnostní kamerou. Jednoduchá myšlenka přetavená do skutečné podoby strhla obrovský zájem, což mimo jiné dokazuje splněný cíl o 395 % ještě 21 dnů před ukončením celé kampaně.

Žárovku můžete ovládat přes doprovodnou aplikaci, kde si například nastavíte časový rozvrh zapínání/vypínání nebo zvolíte možnost zapínání pohybem. Ke zprovoznění nejsou potřeba žádné rozbočovače či speciální zásuvky. Stačí tedy jen našroubovat na správnou patici. Kamerku umístěnou ve spodní hraně lze nastavit vodorovně, svisle a také více vytáhnout do prostoru. Konstrukce je odolná vůči větru, dešti a slunečnímu záření.

Výpis funkcí dále zahrnuje noční infračervené vidění, upozornění na pohyb, živý přenos, nahrávání ve Full HD kvalitě do interního úložiště (paměť na 1 týden), vzdáleného úložiště či počítače, telefonu, tabletu. Jeden kus v rámci Indiegogo pořídíte za 99 dolarů (tj. cca 2 006 Kč) ve 44% slevě. Prodejní cena pro maloobchod bude stanovena na 179 dolarů (tj. cca 3 626 Kč). Nakonec v srpnu chtějí expedovat první zásilky.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat