Google Yeti – nová herní služba v přípravě?

Google Yeti – nová herní služba v přípravě?
2018-02-07T17:50:10+02:00
• 7. 2. 2018

Herní průmysl se pomalinku přesouvá mezi mobilní telefony a cloudové služby. V podstatě jakákoliv nejen softwarová společnost se snaží vymáčknout z nového herního trendu maximum. Vidíme zde nemalé investice, díky kterým by neměly zůstat pozadu. Mezi takové firmy se zařadí i Google, která má vyvíjet novou cloudovou herní službu s kódovým označením Yeti.

Dle dostupných informací Google Yeti nabídne za měsíční poplatek možnost hrát na konzolích hry streamované přímo z cloudu. To znamená, že nebude potřeba cokoliv instalovat, nebo se obávat o uložené postupy a tak podobně. Taktéž jsou zde náznaky, že by novinka mohla běžet i přes Chromecast. Kromě toho se má údajně pracovat na herní konzoli, jež bude napojená na servery Googlu.

Údajně se pracuje na tomto projektu již několik let a dokonce došlo k posunutí uvedení. Původní plány počítaly s představením v roce 2017, ale nestalo se tak. Google má zatím čas na uvedení takové novinky. Samozřejmě je otázkou, jestli se nakonec Yeti dostane na světlo světa. Dále ve vzduchu poletuje otázka, kde bude služba dostupná.

Pakliže bude možné provozovat Yeti jen na herní konzoli založené na Androidu a vyráběné Googlem, tak oficiální dostupnost bude jen v zemích, kde lze zakoupit zařízení přímo z Google Store. Zatím si tedy musíme počkat na více informací, ale pozitivní zprávou je, že v Googlu nelení a pracují na další službě.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat