Elephone U Pro je bezkonkurenční zařízení s bezdrátovým nabíjením za super cenu sponzorovaný článek

Elephone U Pro je bezkonkurenční zařízení s bezdrátovým nabíjením za super cenu [sponzorovaný článek]
2018-02-06T10:23:01+02:00
• 6. 2. 2018
7

Elephone představil nové zařízení, které se pravděpodobně na dlouhou dobu stane bezkonkurenční v oblasti střední třídy. Jde o nový elephone U Pro, který je poháněn Snapdragonem 660, to vše za cenu pouhých 8 500 Kč. Nízkou cenu získáte jen díky obchodu Gearbest, který nabízí jen 800 kusů za 8 500 Kč.

Luxusní výkon i provedení a dokonce i bezdrátové nabíjení

Díky kovovému provedení telefonu Elephone U Pro budete mít v rukou skvostné zařízení. Elephone si na luxusní telefon nebude jen hrát, on jím doopravdy je. Nabízí totiž nadstandardní výkon díky procesoru od Qualcommu s názvem Snapdragon 660, který zajistí přes 100 000 bodů v benchmarkovém testu Antutu. K plynulému chodu systému je zde k dispozici 6 GB operační paměti a 128GB interní úložiště. Samotný procesor je taktován na 2,2 GHz a má osm jader.

Významným prvek je zahnutý 5,99″ displej, který je od Samsungu a jde o tzv. AMOLED. Obrazovka je v poměru 18:9, takže se drží současných trendů. Mezi další novinky, které se staly hitem loňského roku a najdeme je i na Elephone U Pro, je například odemykání telefonu pomocí snímání obličeje. To by dle slov výrobce mělo odemknout zařízení do 0,3 vteřiny.

Dalším zajímavým prvkem je i duální kamera, kde obě čočky mají 13 MPx. Co se týče nabíjení, tak za 90 minut máte zcela nabitou baterii o kapacitě 3550 mAh. To vše díky 15W rychlonabíjení. Nabít Elephone U Pro si můžete i bezdrátově. Tedy stačí mít nabíjecí stanici položenou na stole a na ni jen položit telefon a on se započne sám nabíjet.

Cena zařízení se zastavila na 8500 Kč, což je velice slušná cena za telefon s těmito specifikacemi. Bezdrátové nabíjení, kovové tělo, odemykání pomocí obličeje, duální fotoaparát a Android 8 si v této cenové relaci stěží najde konkurenci. Ve výsledku žádná není, jelikož toto zařízení je zcela unikátní. Pro první majitele Elephone U Pro je zdarma k objednávce přidána i jedna nabíječka navíc a krycí fólie. Taktéž je v nabídce základní Elephone U, který nabízí slabší výkon, avšak též nižší cenu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Jiri Jordak

12. 2. 2018, 14:13

snad taky jde o procesor kolik si vezme a podle toho může být výdrž baterie rozdílná. A tenhle procesor se zdá být úspornější, než jiné procesory

Milan Krejsa

7. 2. 2018, 0:59

Téměř žádná podpora. Kapacitě baterie zrovna u Elephone bych úplně nevěřil a odladěnost systému bude opět mizerná. Baterie vydrží maximálně den. Měl jsem tři tel od této firmy. Na papíře to vypadá hezky. Hezky vyrobeno. Použitelné až po nějakém zásahu,nebo nahrání neoriginální rom.

Matěj Vondráček

6. 2. 2018, 13:49

elephone nebo ulephone??

Karel Čapka

VIP 6. 2. 2018, 16:55

Elephone

Dave Wojnar

6. 2. 2018, 10:43

s tou baterii trash

Karel Čapka

VIP 6. 2. 2018, 16:56

Myslíte? Já mám baterii 3300 mAh a celkem to jde.

No já mám 3450 u N6P a žádná sláva (na sot) to není. Na voláni, poslech hudby bez displaye a pohotovostní čas mozna dobrý, ale je to smartfoun!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat