Be My Eyes pro nevidomé či jinak postižené uživatele

Be My Eyes pro nevidomé či jinak postižené uživatele
2018-02-25T20:29:02+02:00
• 25. 2. 2018

Aplikace pro Android Be My Eyes oznámila, že se v nejnovější verzi aplikace objeví podpora pro nevidomé, nebo jinak postižené uživatele prostřednictvím Microsoft služby Answers Desk.

Be My Eyes je dostupná jak pro systém Android, tak i pro systém iOS. V aplikaci pracuje až 850 000 dobrovolníků, kteří pomáhají těm, již jejich pomoc potřebují. Ačkoli je služba podporována společností Microsoft, podpora se rozšíří nad rámec technické podpory. Dobrovolníci uživatelům pomohou například s vařením, nalezením ztracených věcí, chytit autobus nebo číst poštu.

Technická podpora zákaznického servisu Microsoft Disability Desk je dostupná uživatelům aplikace Be My Eyes v Austrálii, Kanadě, Velké Británii, Hongkongu, Irsku, Indii, Malajsii, na Novém Zélandu, na Filipínách, v Singapuru, Jižní Africe a ve Spojených státech amerických.

Podpora je vhodná pro ty, kteří mají problémy se svým zrakem, nebo jsou kompletně nevidomí a tím pádem jsou závislí na svém sluchu a doteku, které nemusí být vždy spolehlivé.

Be My Eyes pomůžou profesionálové

V nové verzi budou uživatelé, spíše než na dobrovolníky, přesměrováni na Microsoft Disability Answer Desk. Pracovníci mohou díky tomu vidět, co uživatelé hledají a pomoci jim s danými problémy. Díky spolupráci s Microsoftem se aplikace stane ještě více užitečnější pro nevidomé, či jinak znevýhodněné uživatele, a to především díky profesionálně vycvičeným týmům.

logo-app Be My Eyes – Helping the blind Developer Zdarma iOS logo-app Be My Eyes - helping the blind see Be My Eyes Zdarma ANDROID

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat