Makibes G03S aneb chytrý náramek s GPS a OLED displejem za 839 Kč! sponzorovaný článek

Makibes G03S aneb chytrý náramek s GPS a OLED displejem za 839 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-01-20T18:46:12+02:00
• 20. 1. 2018

Společnost Makibes je tu s námi již třetím rokem. Za tu dobu jsme se od tohoto výrobce dočkali několika zajímavých produktů. Zařízení, které společnost Makibes produkuje, jsou výhradně určeny sportovcům – samozřejmě si na své přijdou i běžní smrtelníci.

Hlavním lákadlem společnosti Makibes jsou její chytré hodinky a náramky, které disponují velmi dobrým poměrem cena / výkon. Toho si je samozřejmě vědom také internetový obchod Geekbuying, který se na levné a kvalitní hodinky rozhodl dát ještě větší slevu. Jak slevu získat zjistíte na konci článku.

Internetový obchod Geekbuying nyní nabízí Makibes G03S. Již na první pohled je zřejmé, že se jedná o chytrý nositelný náramek. Náramek nabízí nejen dotykový OLED displej s úhlopříčkou 0,96 palce, ale také velmi dobrou čitelnost na slunci. Makibes G03S mimo jiné disponují certifikací IP68, díky které je náramek odolný nejen vůči prachu, ale také vodě. Zařízení je také plně kompatibilní s operačním systémem iOS a Android, a to díky technologii Nordic52832. K synchronizaci mezi mobilním telefonem a náramkem pak poslouží technologie Bluetooth ve verzi 4.0.

V praxi jistě oceníte přítomnost GPS modulu, který je tak nezávislý na synchronizaci s telefonem. Pokud si tedy například půjdete zaběhat, mobilní telefon můžete v klidu nechat doma, neboť náramek bude pracovat i bez něj. Dále vás zaujmou sportovní režimy a další funkce v podobě různých monitoringů a upozornění.

Makibes G03S: více než 30 % sleva!

Jestliže máte o náramek zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten Makibes G03S nabízí za příjemných 962 Kč, již nyní ušetříte 36 % (původní cena činí 1 500 Kč). Pokud však zadáte náš slevový kupón YXBEGEMSzaplatíte pouhých 839 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat