Vivo X20 Plus UD – poprvé se čtečkou pod displejem

Vivo X20 Plus UD – poprvé se čtečkou pod displejem
2018-01-20T18:49:13+02:00
• 20. 1. 2018
1

Letošní ročník veletrhu CES v Las Vegas zažil premiéru snímače otisků prstů, který není umístěn v zadní částí pod snímačem fotoaparátu a ani skrytý v předním hardwarovém tlačítku. Společnost Vivo jej poprvé dokázala dostat přímo pod displej. První telefon s touto technologií dokonce již stihl získat potřebnou certifikaci od čínského regulačního úřad TENAA, kde byl zaznamenán pod názvem X20 Plus UD.

První mobil se čtečkou otisků v displeji na veletrhu CES (video)

Vpředu můžeme vyhlížet 6,43palcový OLED displej s Full HD+ rozlišením a s poměrem stran 18:9. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, grafický čip Adreno 512 a 4GB operační paměť RAM. Interní paměť v základu pojme až 128GB uživatelských dat. Přední panel má ještě doplňovat 12megapixelová kamerka na populární selfie fotografie.

Zadní část má být vybavena 12megapixelovým a sekundárním 5megapixelovým fotoaparátem, přisvětlovací LED diodou, baterií o velikosti 3 800 mAh. Designové zpracování bude takřka stejné s modelem X20 Plus. Kromě toho, že nový senzor je pomalejší, tak přesnost zůstává totožná. Poslední spekulace hovoří o představení už 25. ledna za cenu v přepočtu 12 888 Kč bez daně.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Už aby ji měly výrobci co prodávají oficiálně u nás ta čtečka na zádech se nedá používat :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat