HTC letos představí jen pár zařízení

HTC letos představí jen pár zařízení
2018-01-02T10:11:23+02:00
• 2. 1. 2018

HTC můžeme znát také díky zařízení pro virtuální realitu s názvem HTC Vive, které se ve světě dočkalo velké obliby. Mluvíme zde však o mobilním světě, ve kterém je společnost známa hlavně svými špičkovými telefony s unikátními vlastnostmi, jako jsou například dva displeje u modelu U Ultra. Nyní však světoznámá tchajvanská společnost prochází těžkými časy. Je tomu hlavně proto, že HTC převedlo dost svých zaměstnanců společnosti Google.

Menší portfólio

HTC má pro nastávající rok 2018 nachystané jisté novinky ze světa kapesních zařízení. Je však nutno podotknout, že se údajně zaměří pouze na jednu vlajkovou loď a na pár telefonů střední třídy. Telefony tradičně poběží na systému Android. Je tedy více než jasné, že na tom společnost není úplně nejlépe.

Co se střední třídy týče, HTC má v plánu představit zlevněnou a tím pádem i osekanou verzi nynější vlajkové lodě HTC U11+. Oficiálního oznámení se dočkáme na veletrhu CES, který se bude konat v lednu.

Bližší informace neminuly ani zmíněnou vlajkovou loď. Bude se jednat o model HTC U12, který bude tradičně, jako vlajkové lodě, atakovat na nejvyšší cenové příčky. Můžeme očekávat, že nové mobilní zařízení nabídne tu nejlepší možnou výbavu, kterou si lze přát. Model si osedlá chystaný procesor Snapdragon 845 od Qualcommu a o zvěčnění vašich zážitků se postará duální fotoaparát. Přední strana bude osazena Quad HD displejem s prozatím neznámou velikostí.

Je však jednou velkou neznámou, kdy tchajwanský výrobce mobilních zařízení svoji vlajkovou loď představí. Pravděpodobný datum vydání je však pozdní únor, či dokonce březen, inu nechme se překvapit.

Jednoznačně to znamená, že se společnost jen tak nevzdá a určitě má v plánu trh zásobovat svými produkty i nadále. Počet produktů bude však na druhou stranu v roce 2018 limitován, a vše nasvědčuje tomu, že jistý plnohodnotný„comeback“ se zatím konat nebude.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jsem studentem 4. ročníku oboru informační technologie. Ve svém volném čase se věnuji psaní článků, kódování webů, vektorové grafice, občasnému hraní a hlavně své přítelkyni. Rád si pohraji i s hardwarem počítače, na který však nemám peníze.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat