DJI Osmo Mobile 2 – nová generace stabilizátoru s větší výdrží

DJI Osmo Mobile 2 – nová generace stabilizátoru s větší výdrží
2018-01-15T13:29:03+02:00
• 15. 1. 2018

Společnost DJI ukázala druhou generaci stabilizátoru Osmo pro chytré telefony. Ve srovnání s první generací došlo na několik příjemných změn, avšak celé konstrukční zpracování zůstává beze změny. Hlavní roli si rovněž zahraje prodejní cena, která šla velmi razantně dolů a bude tak dostupnější daleko větší mase uživatelů. Díky tomu příslušenství nebude mít problém s udržením nálepky nejpopulárnějšího stabilizátoru na trhu.

Nový stabilizátor Osmo Mobile 2 podporuje natáčení ve svislé i vodorovné poloze. Nasazená funkce ActiveTrack umožňuje zaměřit vybraný objekt a jezdec v držáku jej automaticky nahrává během vašeho pohybu. Součástí madla jsou stále dvě ovládací tlačítka nebo joystick pro plynulý pohyb a přibližování/oddalování. Nechybí možnost připojení ke stativu, ani například zachycení panoramatických fotografií.

Téměř trojnásobně větší, ale již nevyměnitelná baterie zaručuje výdrž až 15 hodin, kterou navíc lze využit k dobití připojeného zařízení. Doprovodná aplikace DJI Go je dostupná pro zařízení se systémem Android a jablečným iOS. To nejdůležitější se hodí zmínit na závěr. Prodejní cena klesla o 170 dolarů ke 130 dolarům (tj. cca 2 721 Kč), což zřejmě dovolil použitý materiál. Kovové prvky vystřídaly pouze cenově dostupnější plastové.

Zdroj: dji.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat