Vkworld S9 – klon Galaxy S9 pro nedočkavce

Vkworld S9 – klon Galaxy S9 pro nedočkavce
2017-12-27T09:00:53+02:00
• 27. 12. 2017
1

O připravovaných modelech Galaxy S9 a Galaxy S9+ od Samsungu jsme toho za poslední měsíce slyšeli tolik, že už ani nemůžeme pochybovat o jejich brzkém uvedení na mobilní trh. Jihokorejský výrobce se stejně jako u letošní generace Galaxy S8 nevyhnul vzniku napodobeniny od společnosti Vkworld, která ho ukázala ještě dříve, než oficiálně dorazila její samotná předloha. Klon nese charakteristické označení S9.

Vkworld S9 disponuje 5,99palcovým displejem s 2K rozlišením a poměrem stran 18:9. Samozřejmostí jsou téměř žádné rámečky kolem čelního panelu. O hlavní výkon se bude starat desetijádrový procesor Helio P30 od MediaTeku po boku výkonného čipu PowerVR 7XTP-MP4 a 6GB operační paměť RAM. Interní úložiště v základu pojme 128 GB uživatelských dat, což omluví případnou absenci slotu pro paměťovou microSD kartu.

Mezi zbývající specifikace například patří baterie s kapacitou 5 000 mAh nebo snímač otisků prstů. Zařízení na rozdíl od předlohy nabídne senzor fotoaparátu ve vertikální poloze. Prodejní cena by měla začínat u hranice 300 dolarů (tj. cca 6 513 Kč bez daně) a první kusy mají expedovat během jara příštího roku. Nechme se nakonec překvapit, nakolik oba telefony budou od sebe k nerozeznání.

Zdroj: androidguys.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Karel Čapka

VIP 28. 12. 2017, 7:30

Kdyby to mělo Helio X30, bylo by to lepší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat