OnePlus 6 přijde v první polovině roku 2018

OnePlus 6 přijde v první polovině roku 2018
2018-05-16T17:36:44+02:00
• 28. 12. 2017
1

Výrobce OnePlus v letošním roce představil dva mobilní telefony: OnePlus 5 a 5T. Tyto dva telefony přišly v časovém rozmezí pouhého půl roku a za další krátký čas se chystá již jejich nástupce s názvem OnePlus 6. Ten by měl přijít již ze začátku příštího roku.

Nejlepší specifikace a nízká cena

OnePlus bude s největší pravděpodobností opět cílit na zákazníky, kteří chtějí ze svého telefonu získat co nejvíce, avšak neplatit tak vysoké částky jako za top modely od konkurence. OnePlus 6 by měl přijít již v březnu, přesněji v polovině měsíce. Cena by měla být obdobná jako u současného modelu 5T, kde základní model stojí 499 euro, v přepočtu necelých 13 tisíc korun.

Prodej telefonu by měl začít koncem března či začátkem dubna. Můžeme se domnívat, že OnePlus 6 bude mít nejnovější procesor od Qualcommu, tedy Snapdragon 845, dále bude mít Android 8 s Oxygen OS 5.0. Tento model již bude podporovat Project Treble, který však není v předchozích modelech OnePlus 3/3T/5 a pravděpodobně ani 5T.

Novinkou u modelu OnePlus 6 bude čtečka otisku prstů zabudována v displej, aspoň podle posledních spekulací. Z toho vyplývá, že výrobce opět plánuje telefon s displejem o poměru stran 18:9, tedy bude z po velké části přední plochy displej.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 28. 12. 2017, 22:47

No moc bych tomu nevěřil že přijde brzy, když vyšel seznam kdo dostane S845 a OP6 má datum 6. Měsíc. https://www.gsmarena.com/heres_a_leaked_list_of_devices_sporting_the_snapdragon_845_in_2018-news-28900.php Což vychází přesně rok po OP5.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat