Honor AM51 aneb nový reproduktor ve tvaru koblihy

Honor AM51 aneb nový reproduktor ve tvaru koblihy
2017-12-26T11:18:41+02:00
• 26. 12. 2017

Když před několika dny Huawei uvedlo na trh nový mobilní telefon pod názvem Enjoy 7S, oznámilo také novou power banku Huawei 7. Nyní její podřazená značka Honor odhalila zcela nový model Honor 9 Lite / Youth Edition a také bezdrátový reproduktor Honor AM51.

Honor AM51 Speaker toho umí docela hodně. Inženýři, kteří na novém reproduktoru pracovali, se pravděpodobně inspirovali u koblih. Celý reproduktor totiž vypadá jako malá kobliha. No a také trochu připomíná UE Roll nebo Google Home Mini. Honor AM51 Speaker v tomto případě nabízí skvělé barvy a hlavně velmi dobrou cenu. Skvělé je, že jej výrobce navíc vybavil IP5X, což znamená, že vydrží nějakou tu párty u bazénu nebo sprchování.

Honor AM51: podrobnosti

Spodní polovina reproduktoru je vybavena takzvaným TPU, což je zkratka pro termoplastický polyuretan – materiál, ze kterého se vyrábí například podrážky Adidas tenisek. Horní polovina je na druhou stranu vybavena tkaninou. Na obrázku níže si můžete všimnout, že je reproduktor vybaven také popruhem pro nošení kolem zápěstí, popřípadě pro zavěšení.

Tlačítka se nachází ve spodní polovine a jsou zdvižena. V praxi to znamená, že nebudete mít žádný problém jej nahmatat i ve tmě. K dispozici je samozřejmě také mikrofon, což znamená, že jej můžete použít k uskutečňování a přijímání hovorů. 

 

Reproduktor je mimo jiné vybaven baterií s kapacitou 700 mAh, na jedno nabití tak vydrží kolem 8,5 hodin hraní. Nabíjení pak probíhá pomocí microUSB portu, který je zakrytý speciální klapkou. Honor AM51 Speaker se připojuje pouze pomocí technologie Bluetooth ve verzi 4.1 – má dosah 10 m. Výkon reproduktoru je 3,5 W. Celé zařízení váží 190 gramů a měří 100 x 100 x 42 mm.

Honor AM51 bude v prodeji jak v modré, tak také šedé a červené barvě. Prodávat se bude zhruba okolo 30 amerických dolarů, což je asi 630 Kč. Prodej začne již 8. ledna 2018 na vmall.com, následně by mělo dojít k rozšíření.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat