ZTE chystá model A0620

ZTE chystá model A0620
2017-11-05T11:05:31+02:00
• 5. 11. 2017

Svoji řadu chytrých telefonů zanedlouho rozšíří společnost ZTE, která v těchto dnech finišuje s pracemi nad modelem skrývajícím se zatím jen pod kódovým označením A0620. Existenci zařízení potvrzuje výpis v databázi čínského telekomunikačního úřadu TENAA, kde jeho součástí jsou základní specifikace nebo možná podobizna. Čínský výrobce by mohl sám v nejbližších týdnech prozradit více bližších informací.

V přední části lze očekávat 5,2palcový displej s HD rozlišením a 5megapixelovou kamerku na oblíbené selfie snímky. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor od neznámého dodavatele běžící pod taktovací frekvencí 1,4 GHz. Dále případní zájemci budou vybírat z několika variant – 3GB, 4GB, 8GB operační paměti RAM či interního úložiště o velikosti 32GB či 64GB.

Z rozměrů konstrukce si zaslouží zmínku tloušťka 8,5 mm a ještě také hmotnost ve výši 160 gramů. Záda ponesou 13megapixelový fotoaparát, jednu LED diodu pro přisvětlení záznamů, snímač otisků prstů a baterii s kapacitou 4 870 mAh. Softwarovou stránku obstará předinstalovaný systém Android ve starší verzi 7.1.1 Nougat. Nakonec barevné varianty jsou připraveny následovně – černá, stříbrná, zlatá.

Zdroj: techandroids.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat