Unikla podoba modelu Oppo R13, jako by z oka iPhonu X vypadl

Unikla podoba modelu Oppo R13, jako by z oka iPhonu X vypadl
2017-11-24T12:45:44+02:00
• 24. 11. 2017
1

Pokud už jste nějakou dobu zaujatí čínskými firmami, jistě jste o společnosti Oppo slyšeli. Společnost na západních trzích příliš moc nepůsobí, respektive se zde její produkty neprodávají. Enormní poptávka po telefonech značky Oppo je v Číně, a není se čemu divit. Zákazníci milují levné a výkonné telefony za pár peněz.

Oppo se již v minulosti několikrát pokoušelo býti inovativní firmou vytvářející jedinečné návrhy, jako je Oppo N3 s otočnou kamerou nebo optikou R5; šlo mimo jiné také o nejtenší smartphone na světě, tedy v době uvedení na trh.

Oppo R13 aneb inspirace u jablečného konkurenta

Inovace se však rozhodla čínská společnost odsunout na druhý břeh, neboť chystá představit kompletně okopírovaný designové prvky iPhonu. Chtěl bych jen podotknout, že jde opravdu o nejhorší kopii iPhonu, kterou jsem kdy viděl – tedy alespoň dle mého názoru.

Nicméně, více k specifikacím telefonu. Údajně se jedná o Oppo R13 a jak vidíte, vypadá až velmi shodně s novým iPhonem X – žádné rámečky, žádné domovské tlačítko. Oppo pravděpodobně v tomto případě nenasadilo displej s horním výřezem. Je však možné, že tento únik je legitimní, ale stále nejsem přesvědčen o tom, že by se na fotografiích skutečně jednalo o model R13.

Musím však přiznat, že celobarevné logo s neonově zelenou nevypadá na zadní straně vůbec špatně, ba naopak. Otázkou zní, bude možné model R13 zakoupit na západních trzích? – pravděpodobně ne. V tomto případě se zřejmě budeme muset spolehnout na prodejce třetích stran.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Je divnej….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat