TP-Link oživí sérii Neffos po vzoru aktuálních trendů

TP-Link oživí sérii Neffos po vzoru aktuálních trendů
2017-11-13T09:15:52+02:00
• 13. 11. 2017

Značku TP-Link můžete všichni znát spíše z odvětví síťových technologií, ale už nějakou dobu se angažuje také ve výrobě chytrých telefonů. Posledním výrazným počinem byla zařízení s názvem Neffos X1 a X1 Max, které teď v portfoliu zcela určitě přeskočí připravovaná novinka pod zatím neznámým označením. Na veřejnost momentálně unikl první snímek odhalující možnou podobu modelu a specifikace vypadající velmi slibně.

Přední panel by měl zabrat displej s poměrem stran 18:9 a navíc bude mít po stranách zakřivené hrany, což zcela vystrnadí domovské tlačítko v hardwarové podobě nebo snímač otisků prstů. Výkonnostní stránku údajně zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu s grafickým čipem Adreno 540 či operační paměť RAM o velikosti 6 GB. Kapacitu u uživatelského úložiště zjistíme asi až později.

Vpředu zaujme místo 16megapixelová kamerka na populární selfie, zatímco zadní část dostane 16megapixelový a 20 megapixelový senzor fotoaparátu od neupřesněného dodavatele s dvojnásobným optickým zoomem. Čínský výrobce se doposud soustředil především na střední třídu, ale dnešní přírůstek zamíří spíše k úplné elitě. Datum oficiálního představení ani prodejní cenu doposud neznáme, ovšem všechno se může změnit v nejbližší době.

Zdroj: tehnot.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat