Honor V10 přijde už začátkem prosince

Honor V10 přijde už začátkem prosince
2017-11-13T13:40:25+02:00
• 13. 11. 2017

Letošní začátek prosince bude tentokrát patřit značce Honor, která do produktové nabídky zařadí nový model s označením V10. Chystaný telefon má za sebou již nespočet úniků a dnes přichází jen upřesnění dřívějších specifikací. Čínský zástupce pod křídly společnosti Huawei hodlá novinku oficiálně ukázat 5. prosince, přičemž zahájení prodeje mají stihnout ještě do doby nákupu vánočních dárků.

Honor V10 dostane 6palcový displej s poměrem stran 18:9 od firmy BOE, kterou chce v budoucnu využít Apple pro dodávku OLED panelů do svých zařízení. Výkonnostní stránku zastoupí osmijádrový procesor Kirin 970 z vlastní dílny, grafický čip Mali-G72, 6GB operační paměť RAM a podle zvolené verze využijete 64GB nebo 128GB interní úložiště. Kapacita baterie není známa, ovšem lze minimálně očekávat podporu rychlého nabíjení.

Zadní část zabere dvojice fotoaparátů, a to konkrétně 16MPx a 20MPx senzor. Přítomnost technologie od Leica zjistíme nejspíš až později. Softwarovou stránku zastoupí předinstalovaný systém Android v nejnovější verzi 8.0 Oreo skrytý pod uživatelskou nadstavbou EMUI 8.0. Tisková konference sice proběhne v Londýně, ale prodejní cena v Čině se má pohybovat okolo hranice 450 dolarů (tj. cca 9 868 Kč).

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat