Honor 6A Pro oficiálně uveden v Evropě

Honor 6A Pro oficiálně uveden v Evropě
2017-11-20T11:50:30+02:00
• 20. 11. 2017

Modelová řada Honor od společnosti Huawei se oficiálně rozrůstá o jednoho člena, který je ovšem tak trochu nadbytečným. Mobilní novinka získala označení Honor 6A Pro, a jak již vychází ze samotného názvu, tak má téměř všechno společné se svým jmenovcem. Čínský výrobce rád pro vybrané oblasti maskuje telefony pod odlišná označení, přitom jde jen o zařízení uvedené z jiné části trhu.

Dnešní model Honor 6A Pro byl poprvé uvolněn do prodeje v Itálii, kde ho místní operátor nabízí k mobilním tarifům. Předem jim zaplatíte 49 eur a poté měsíčně 5 eur. Konečná cena ve volném prodeji se bude pohybovat od 150 do 200 eur (tj. cca 3 836 – 5 115 Kč), ale tu nám potvrdí až následující týdny. Opravdu jediným rozdílem je tedy snímač otisků prstů umístěný v zadní části pod senzorem fotoaparátu.

Ostatní specifikace můžeme pouze zrekapitulovat, protože si převzal výbavu od Honor 6A. Displej s úhlopříčkou 5palců pohání procesor Snapdragon 430 a 3GB paměť RAM. Dále nechybí 32GB úložiště, 13megapixelový fotoaparát, přední 5megapixelová kamerka, 3 020mAh baterie nebo systém Android 7.0 Nougat. Nakonec by se novinka mohla postupně objevovat v nabídce mobilních operátorů.

Zdroj: hihonor.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat