Sony H3213 Avenger může být novinka do série XA Ultra

Sony H3213 Avenger může být novinka do série XA Ultra
2017-11-20T08:20:07+02:00
• 20. 11. 2017
3

Společnost Sony je jedna z mála předních výrobců, která doposud oficiálně nenasadila do prodeje model se dvěma senzory posazenými vedle sebe. Změnu by měl přinést přírůstek s kódovým označením H3213 Avenger a ten nám právě poodhaluje grafický benchmark GFXBench, kde bylo zařízení otestováno. Díky zveřejněnému výpisu máme k dispozici možné specifikace telefonu.

Sony Xperia H3213 Avenger nese 6palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 630 od Qualcommu po boku grafického čipu Adreno 508, 4GB operační paměti RAM nebo interního úložiště o velikosti 32 GB. Prvenství v nabídce nebude patřit dvojici senzorů fotoaparátu vzadu, nýbrž předním kamerkám na oblíbené selfie snímky. Seznam vpředu počítá s 16MPx a 8MPx senzorem.

Zadní část si nejspíš musí vystačit jen s 21megapixelovým fotoaparátem. V základu se objeví předinstalovaný systém Android v nejnovější verzi 8.0 Oreo, který pravděpodobně překryjí ještě vlastní nadstavbou. Podle některých zpráv ze zahraničí může novinka zapadnout do řady XA Ultra. Ovšem přesnější informace dorazí asi někdy začátkem příštího roku, protože až v únoru má Sony uvést další telefony.

Zdroj: gfxbench.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Je to naozaj divne. Spolocnosti investovali do systemu tazke miliony a zeby to padlo? Mozno treba len pockat a dat tomu cas. Neviem ci ho je dostatok. Uvidime. Dik

Ako sa dari novemu systemu Sailfish Jola? Zostalo nejak podozrivo ticho. Nemate info?? Dik

Jaroslav Dušek

20. 11. 2017, 17:18

Je dostupný pro xperie XZ za určitý poplatek ale vývoj nějak ustal. Aspoň mi přijde že se nikam ten systém za ty roky nikam neposunul.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat