B&O Beoplay M3 – kompaktní domácí reproduktor představen

B&O Beoplay M3 – kompaktní domácí reproduktor představen
2017-11-10T07:45:40+02:00
• 10. 11. 2017

Společnost B&O Play dnes představila nejnovější přírůstek do své rodiny bezdrátových reproduktorů. Jde o model Beoplay M3, což je dosud nejkompaktnější zástupce modelové řady pro domácí poslech. Na rozdíl od běžných repráčků nabízí tato série několika modelů možnost vzájemného propojení, takže pohodlně ozvučíte celý byt či dům více reproduktory.

Samotné Beoplay M3, kromě tradičního důrazu na zvukovou kvalitu, nabízí i poměrně zajímavé možnosti přizpůsobení designu. Přední kryt je totiž vyměnitelný, tím pádem si vzhled můžete vyladit přesně podle svého vkusu tak, aby dokonale ladil například s nábytkem v dané místnosti. Dostupné jsou buď kryty z prvotřídní, akusticky transparentní tkaniny, nebo z eloxovaného hliníku s perleťovým pískováním.

„Za designem našich domácích bezdrátových reproduktorů stojí myšlenka, že zvuk by měl v našich domovech hrát hlavní roli. Jde o to dát přednost lidem před technologií a navrhnout reproduktory, které si získají pozornost ze správných důvodů: vzrušující zvuk, přívětivý uživatelský zážitek a design, který doplní interiér hřejivým teplem. Beoplay M3 tuto vizi dokonale splňuje a my jsme hrdí, že jsme tímto kompaktním, ale přitom výkonným reproduktorem mohli naši rodinu rozšířit,“ uvádí výkonný ředitel společnosti B&O PLAY John Mollanger.

Hlavní tělo je vyrobeno z tuhého polymeru. Uvnitř se pak nachází na zakázku navržený 3½“ štředobasový měnič s vysokým zdvihem. Díky tomu jsou zaručené precizní basy. Výšky má na starost kvalitní reproduktor s měkkou kopulovitou membránou, založený na neodymových magnetech.

Co se konektivity týče, podporuje Beoplay M3 samozřejmě Bluetooth ve verzi 4.2. Dále jsou díky přítomnosti Wi-Fi dostupné technologie Chromecast Built-in, Beoling Multiroom, Apple AirPlay a QPlay 2.0. Uživatele iPhonů a dalších zařízení od Applu potěší plánovaná podpora AirPlay 2.0, se kterou se počítá v roce 2018.

Na českém trhu je repráček dostupný od čtvrtka 9. listopadu, a to ve dvou barvách, přírodní a černé. Více sezónních variant bude následovat. Doporučená maloobchodní cena činí 7 990 korun a kromě oficiálního eshopu bude k dostání i u vybraných maloobchodních partnerů.

Zdroj: tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat