T-Mobile láká na ochutnávku omezeného „neomezeného“ internetu aktualizováno

T-Mobile láká na ochutnávku omezeného „neomezeného“ internetu [aktualizováno]
2017-11-01T08:50:31+02:00
• 1. 11. 2017
1

Aktualizováno 1. 11.

T-Mobile odstartoval své vánoční bonusy a přímo nabízí vyzkoušení neomezeného připojení k internetu skrze mobilní telefon. Bohužel si operátor pod slovem neomezeně představuje něco jiného. Jak upozorňuje  na svém Twitteru, „neomezené“ připojení má omezenou rychlost na 3 Mbps. Týká se to také speciálního balíčku za 99 Kč.

Po jednoduchém přepočtu získáte možnost využít datový balíček přesahující 30 GB, ale samotná rychlost nemusí dostačovat na některé internetové služby.

Původní článek 26. 10.

Blíží se Vánoce a s tím i nejrůznější akce operátorů. Tentokrát jako první odstartoval T-Mobile, který přímo uvádí v tiskové zprávě „Hvězdné Vánoce: Dárky, slevy a ochutnávka neomezeného internetu“. Máme se snad těšit, že bychom se nakonec dočkali takového tarifu, nebo nás operátor jen „masíruje“? To je zatím těžké říci, ale podívejme se přímo na vánoční nabídku.

V první řadě se operátor zmiňuje o možnosti nákupu dvou zařízení, přičemž druhé dostanete zdarma. V listopadu bude na této akci operátor spolupracovat s firmou Huawei, v prosinci následně se Samsungem.

Zákazníci, kteří si například pořídí u operátora telefon Huawei P10, a současně uzavřou či prodlouží smlouvu na libovolný hlasový tarif Mobil na 24 měsíců, získají nejen příspěvek na jeho nákup v rámci těchto tarifů (od 1 000 do 4 000 Kč podle konkrétního tarifu), ale také druhý telefon Huawei P9 Lite Mini, nebo chytré hodinky Talk Band 3 podle vlastního výběru. U telefonu Huawei P10 Lite budou mít zase na výběr mezi druhým telefonem Huawei Y 6 2017 a fitness náramkem Band 2 Pro. Obě zařízení bude možné pořídit také na splátky bez navýšení a v případě telefonů i pojistit. V prosinci bude nabídka pokračovat s jinými produkty. 

Nejzajímavějším lákadlem je ale zmíněná ochutnávka neomezeného internetu. Konkrétně budete moci jeden den v týdnu využívat připojení k internetu bez jakéhokoliv omezení. K nastavení bude potřeba využít aplikaci T-Mobile pro Android či iOS.

Všichni rezidentní paušální zákazníci s hlasovým tarifem (kromě tarifu S námi sdílený) budou moci až do 31. 1. 2018 neomezeně datovat jeden den v týdnu zdarma. Stačí, když si tento den nastaví prostřednictvím mobilní aplikace Můj T-Mobile a to nejpozději do 31. 12. 2017. Jednou zadaný den již nelze do konce akce změnit.

Kromě toho jsme se dočkali nového datového balíčku neomezeného internetu na jeden den. Stojí 99 Kč a zákazníci si jej budou moci pořizovat do 31. 1. 2018. Jedná se sice o nízkou cenu, ale pokud byste měli takto využívat balíček po celý měsíc, přijde vás neomezený internet na 3000 Kč + cena běžného paušálu.

Více informací najdou zákazníci od 1. 11. 2017 na stránkách t-mobile.cz/hvezdnedarky. Nyní si už musíme počkat, jak na tuto akci budou reagovat operátoři O2 a Vodafone. Možná budou akce v duchu neomezeného připojení.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ota Navrátil

1. 11. 2017, 9:12

Neomezený internet? Tyhle podmínky jsou spíše pamlsek s následným švihem srolovanými novinami.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat