Samsung Galaxy X může být omezen na 100 tisíc kusů

Samsung Galaxy X může být omezen na 100 tisíc kusů
2017-10-14T23:13:27+02:00
• 15. 10. 2017

Očekávaný model Galaxy X skrývaný pod kódovým označením SM-G888N0 dává o sobě znovu vědět, protože společnost Samsung pomalu pro něj připravuje půdu. Telefon doposud stihl projít certifikačním procesem u Bluetooth SIG nebo agentury National Radio Agency z Jižní Koreje. Nejnovější spekulace mu připisuje oficiální představení už na začátek příštího roku a taky těsně před zahájením prvního každoročního veletrhu.

Jihokorejský výrobce by měl Galaxy X s ohýbatelnou konstrukcí ukázat během veletrhu CES v Las Vegas, který startuje již v úterý 9. ledna. Dává to smysl, neboť barcelonskému MWC v únoru bude tradičně patřit novinkám Galaxy S9 a Galaxy S9+. Poslední důležitá událost proběhne koncem srpna v Berlíně, kam na veletrh IFA zavítá nová generace Galaxy Note. Samsung určitě nechce, aby se jednotlivé modely přetahovaly o pozornost médií, proto zmíněné rozdělení dává smysl.

Navíc některé zdroje z Jižní Koreje hovoří o možné limitované edici ve výši 100 tisíc kusů zařízení, které půjdou do prodeje pouze v domovské zemi. Jestliže dopadne testování v ostrém provozu bez větších problémů, tak do celosvětové distribuce může zamířit až v následujícím roce 2019. Pro samotný Samsung je rozhodně lepší mít první kusy v blízkém okolí než stahovat problémové kousky z druhého konce světa. Inu nechme se překvapit, s čím nás v lednu překvapí.

Zdroj: forbes.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat