Oppo R11s unikl v celé své kráse

Oppo R11s unikl v celé své kráse
2017-10-27T07:35:38+02:00
• 27. 10. 2017
2

Čínský výrobce Oppo poměrně dlouho držel takřka veškeré specifikace kolem telefonu s označením S11s pod pokličkou, ale to se jim nepodařilo dotáhnout až do zdárného konce. Chvíli poté, co známý benchmark AnTuTu přinesl jedny z prvních informací, tak jsou vydány i tiskové fotografie očekávaného zařízení. K oficiální tiskové konferenci má dojít už příští týden ve čtvrtek – přesněji 2. listopadu.

Zveřejněný výpis odhaluje u FullView displeje rozlišení 2 160 x 1 080 pixelů a jeho úhlopříčka by se měla zřejmě pohybovat mezi 5,8-6 palci. Hardwarovou část zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, k němuž je napojen grafický čip Adreno 512. Následuje 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 64 GB. Mimochodem všechny tyto prvky jen převzal od aktuálně dostupného modelu R11.

Po kvalitnějším displeji přijde ještě lepší fotoaparát v zadní části. Současné duo 20MPx a 16MPx snímače vystřídá dvojice 20MPx senzorů. Přesné rozlišení nebo clonu objektivu pravděpodobně zjistíme až v příštím týdnu. Detailní fotografie potvrzují přítomnost microUSB portu, 3,5mm jack pro sluchátka a tři barevná provedení – černé, červené, zlaté.

Zdroje: trendytechz.com, antutu.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Telefon hezky, coz o to. Ale proc obstarozni microUSB… ? :/

Ján Valkovič

27. 10. 2017, 9:25

Ak sa rumory nemýlili, tak sa bude predávať aj s USB-C a lepšími parametrami. Táto verzia by sa mala volať OnePlus 5T :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat