Meizu MX7 nebude odhalen letos

Meizu MX7 nebude odhalen letos
2017-10-23T15:00:47+02:00
• 23. 10. 2017

Model MX6 od společnosti Meizu v letošním roce dovládne až do samotného konce, aniž by ho sesadil jakýkoliv nástupce. Tuto informaci přinesl jeden z výše postavených zaměstnanců přes čínskou sociální síť Sina Weibo. Ovšem připravovaný telefon s označením MX7 můžeme očekávat už na začátku příštího roku. Jeho celkové zpracování půjde cestou aktuálního trendu, takže zbavit se rámečků kolem displeje bude hlavní prioritou.

Zařízení se očekávalo přesně den po oficiálním představení konkurenčního Mi Mix 2 od Xiaomi v Indii, ale z neznámých důvodů k tomu dojde až během jara roku 2018. Období konkrétně prozradil Yang Zhe z vedení Meizu, který ve zveřejněném příspěvku dal jasně najevo, že aktuální Meizu Pro 7 je největším tahounem v nabídce. Čínský výrobce chce u MX7 přinést 5,7palcový displej s QHD rozlišením.

Výkon pravděpodobně zajistí osmijádrový procesor Helio P30 od MediaTeku s grafickým čipem Mali-G71 MP2. Zadní část mají zabrat dva fotoaparáty sestavené z 21MPx a 5MPx senzoru. Softwarovou stránku zaštítí Android ve verzi 7.1.2 Nougat. Nicméně nejbližší týdny nebo měsíce budou ještě formovat celý seznam specifikací, protože trendy v mobilních technologiích se mění závratným tempem.

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat