LunaR – hodinky se solárním nabíjením

LunaR – hodinky se solárním nabíjením
2017-10-10T06:59:39+02:00
• 10. 10. 2017

Chytré hodinky mají ve svém segmentu trhu spoustu různých zástupců a každý model nějakým způsobem vyniká. Dalším přírůstkem se stávají LunaR Smartwatch, které jsou zaměřeny na životnost samotné baterie. Přestože jejich jméno si pohrává s měsícem, tak po funkční stránce si mají co říct hlavně se sluncem. Navíc výrobce zvolil cestu distribuce přes oblíbený crowdfunding Kickstarter.

Hodinky s baterií o velikosti 110 mAh můžete sice nabít přes běžnou nabíjecí stanici, ale LunaR zaujme průhledným solárním panelem, který využívá jakýkoliv světelný zdroj k nabíjení. Tím myslíme jak sluneční záření, tak i umělé osvětlení v místnostech. Společnost prohlašuje, že stačí jediná hodina světla k tomu, aby hodinky vydržely v plném provozu po blíže neurčenou dobu.

Ze základních funkcí lze zmínit budík, voděodolnost do hloubky 5 ATM, zobrazení duálního časového pásma, východ nebo západ slunce, monitorování fyzických aktivit či spánku, upozornění na události ze spárovaného zařízení. Celý projekt je možné podpořit od 138 dolarů (tj. cca 3 045 Kč). Nakonec maloobchodní prodejní cena bude 239 dolarů (tj. cca 5 274 Kč) a s následnou expedicí až v měsíci prosinec.

Zdroj: kickstarter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat