iOS 11.1 beta 2 vrací 3D Touch App Switcher

iOS 11.1 beta 2 vrací 3D Touch App Switcher
2017-10-10T09:56:39+02:00
• 10. 10. 2017

Společnost Apple včera vydala druhou beta verzi svého operačního systému iOS 11.1. Apple do této aktualizace přidal takzvaný 3D Touch App Switcher. Nová funkce bude dostupná pouze pro iPhony, které již 3D Touch podporují.

Nová funkce byla během testování iOS 11 ze systému odstraněna. Během oficiálního představení taktéž nebyla dostupná, ovšem Craig Federighi slíbil, že se jej dočkáme během dalších verzí iOS 11. Co Craig slíbil, to také splnil.

Craig Federighi se k celé situaci vyjádřil ve svém emailu, který byl určený kolegům ze zahraničního serveru MacRumors. Zde senior viceprezident společnosti Apple pro softwarové inženýrství prohlásil, že funkce byla ze systému (během beta testování) odstraněna z technických důvodů.

„S velkou lítostí oznamuji, že jsme museli naši novou funkci 3D Touch App Switcher ze systému odstranit, a to kvůli technickým problémům. Funkce bude vrácena v příštích verzí iOS 11.x. Děkuji (a omlouvám se za nepříjemnosti)!“

Vyvolání funkce funguje na podobném principu, jako na iPadu. Pokud se tedy chcete dostat do seznamu posledních spuštěných aplikací (multitasking), můžete tak provést pomocí jednoduchého gesta. Stačí přejet prstem z okraje do středu displeje.

iOS 11 beta 2: další novinky

Podle dostupných informací můžeme očekávat příchod hned stovek nových smajlíků. Dále bychom se pravděpodobně mohli dočkat funkce Apple Pay Cash, Air Play 2 a zálohování zpráv do služby iCloud.

iOS 11.1 beta 2 je aktuálně dostupné pouze pro registrované vývojáře, veřejné aktualizace bychom se mohli s největší pravděpodobností dočkat již v příštím týdnu.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat