Huawei připravuje Honor 6C Pro

Huawei připravuje Honor 6C Pro
2017-10-09T18:35:55+02:00
• 9. 10. 2017

Model Honor 6C oficiálně představený v dubnu tohoto roku může zanedlouho v nabídce vystřídat vylepšená varianta doplněná o přívlastek Pro. Společnost Huawei podle nejnovějších spekulací by telefon mohla začít prodávat také u nás, ale všechno se stále pohybuje na vlně nepodložených informací. Vůbec existenci zařízení Honor 6C Pro (JMM-L22) potvrzuje zveřejněný manuál v elektronické podobě.

Oficiální webové stránky značky Honor v německé a italské verzi nabízejí k nahlédnutí uživatelskou příručku k modelu 6C Pro, která například odhaluje čtečku otisků prstů umístěnou v zadní části pod senzorem fotoaparátu. Nový režim Pro Camera nejspíš přinese o něco kvalitnější záznamy. Dále nebude chybět funkce dual-SIM, přičemž uživatelé asi dostanou na výběr s kombinací paměťové microSD karty.

Manuál bohužel neupřesňuje žádnou část hardwaru. Každopádně telefon asi obdrží kvalitnější displej s větším rozlišením, rychlejší čipovou sadu nebo více prostoru v interní paměti včetně RAM. Jen pro připomenutí, tak současný Honor 6C disponuje procesorem Snapdragon 435, 3GB operační pamětí RAM, 32GB úložištěm, 13megapixelovým fotoaparátem či přední 5megapixelovou kamerkou.

Zdroj: nl.letsgodigital.org

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat