Autokamera Xiaomi Yi nyní s výraznou slevou sponzorovaný článek

Autokamera Xiaomi Yi nyní s výraznou slevou [sponzorovaný článek]
2017-10-13T06:55:27+02:00
• 13. 10. 2017

Pokud patříte mezi aktivní řidiče, určitě jste se již setkali se situací, kdy by se vám hodila autokamera. Ať už jde o nehody, vtipné situace či jen samotný záznam cesty, vždy přijde kamerka vhod. A nebylo by to Xiaomi, kdyby i v této produktové kategorii nenabízelo svůj produkt. Xiaomi Yi je akční kamera určená do automobilu, která má zajímavé funkce, moderní design a obchod Cafago ji nyní nabízí za akční cenu.

Kamerka nabízí širokoúhlý objektiv se záběrem 130° a světelností f/1.8. Záznam v rozlišení 1080P je taktéž plně dostačující. Samozřejmě nechybí tříosá stabilizace obrazu, díky které není záznam rozklepaný.

Pro obsluhu slouží 2,7″ displej s několika málo tlačítky pod sebou. Kamerka je dále vybavena Wi-Fi, díky tomu se můžete přímo se smartphonem připojit a dostat se k pořízeným záběrům, aniž by bylo nutné mít přístup k počítači. Nesmíme opomenout baterii s kapacitou 240 mAh. Akumulátor nepatří k největším, ale průměrnou výdrž zajistí. V autě však není s elektřinou problém, a tak lze za běhu kamerku nabíjet ze zapalovače skrze microUSB konektor.

Pakliže byste měli o Xiaomi Yi zájem, můžete ji pořídit v obchodu Cafago, kde je běžně k dostání za zhruba 74 dolarů. S naším slevovým kódem PAV0J je však částka podstatně lákavější a za kamerku dáte jen 37,91 dolarů. Doprava do ČR je zdarma, a tak vás nečekají žádné výdaje navíc. Pokud jste rozhodnuti pro koupi či si jen chcete zjisti více informací, navštivte tuto stránku.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat