Apple Music je konečně dostupné uvnitř v Messengeru

Apple Music je konečně dostupné uvnitř v Messengeru
2017-10-08T19:38:59+02:00
• 9. 10. 2017
1

Již nějakou dobu víme, že služba Spotify a Apple Music zamíří do aplikace Messenger od Facebooku, o čemž jsme vás mimo jiné v minulosti informovali. S touto informací se samozřejmě nemohl pochlubit nikdo jiný, než samotný Facebook, a to přímo na své konferenci pod názvem F8.

Facebook se v té době pochlubil s novou možností sdílet hudbu v rámci platformy Messenger, a právě Apple Music a Spotify se stalo hlavním partnerem. Co největší americká sociální síť světa slíbila, to také splnila. Švédská hudební streamovací služba se na internetu pochlubila s informací, že již integrovala své služby do Messengeru. Uživatelé Spotify tak nyní mohou sdílet se svými přáteli oblíbenou hudbu, alba, či dokonce playlisty.

Ovšem to není vše. Na své si konečně přišla také konkurenční služba Apple Music. Ta je nyní taktéž dostupná v rámci platformy Messenger.

Jak Apple Music využít?

Chcete-li nového rozšíření využít, jednoduše klepněte na ikonu plus, které se nachází vlevo od pole chatu a přidejte Apple Music k nějaké konverzaci. Můžete samozřejmě také komunikovat přímo s „botem“, stejně jako s ostatními přáteli. Jednoduše vyhledejte „Apple Music“ z domovské obrazovky aplikace Messenger a začněte s botem komunikovat, abyste objevili nové umělce a žánry. Dokonce můžete poslat emoji, díky kterému vám Apple Music navrhne seznam playlistů.

Dokonce, i když nemáte předplatné služby Apple Music, budete moci poslouchat a sdílet 30sekundové klipy z jakékoliv skladby, kterou objevíte.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Miroslav Mrázek

9. 10. 2017, 12:16

No konečně … to to trvalo … A KDO V DNEŠNÍ DOBĚ JEŠTĚ POUŽÍVÁ FB ??????? TROCHU POZDĚ NE :-D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat