Vivo začíná lákat na model X20

Vivo začíná lákat na model X20
2017-09-12T07:45:33+02:00
• 12. 9. 2017
1

Po představení modelu V7+ lze očekávat příchod ještě minimálně jednoho dalšího zařízení. Společnost Vivo na něj začala lákat přes sociální síť Sina Weibo a zároveň získala potřebnou certifikaci od čínského telekomunikačního úřad TENAA. I když neznáme příliš mnoho upřesněných specifikací, tak je známa alespoň přibližná podoba telefonu nebo stěžejní funkce. Čínský výrobce chce novinku odhalit někdy začátkem příštího roku.

Model X20 má nabídnout 5,8palcový AMOLED displej s rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů a poměrem stran 18:9. Technologie FullView zajistí displej přes takřka celou přední část. Hardwarovou část údajně zastoupí osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu či 6GB operační paměť RAM. Rozpoznání obličeje do 0,1 sekundy obstará vlastní technologie Face Wake přes přední 24megapixelovou kamerku.

Zadní část asi zabere 3 500mAh baterie a dva senzory fotoaparátu, přičemž jeden z nich bude mít rozlišení 24 megapixelů. Nebude chybět čtečka otisků prstů od Qualcommu založená na principu ultrazvuku. K X20 chystají navíc variantu X20A s o něco větším displejem. Vivo ukáže X20 v prvním čtvrtletí roku 2018 a díky uzavřenému partnerství s Mezinárodní federací fotbalových asociací FIFA se novinka dostane na plakáty Světového poháru ve fotbale.

 

Zdroje: globemobiles.com, androidpure.com, androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat