Snapseed ve verzi 2.18. přináší hned několik novinek

Snapseed ve verzi 2.18. přináší hned několik novinek
2017-09-21T07:40:18+02:00
• 21. 9. 2017
1

V poslední době většina Google aplikací získává malé, zato důležité aktualizace – zlepšení stability a podobně. Ovšem výjimkou je aplikace Snapseed, která sice dostává méně aktualizací, ovšem v každé z nich je mnoho zajímavých novinek.

Google ukázal novou verzi Snapseedu s číselným označením 2.18. Díky nové aktualizaci se uživatelé dočkali nového, lehčího rozhraní se spodním pruhem, díky kterému je možné přistupovat ke všem editačním nástrojům, které aplikace nabízí. Stále se ale Google má kam posouvat.

Snapseed a hlavní novinky

Jakmile aplikaci po aktualizaci otevřete, ihned na první pohled změny pocítíte. Hlavní obrazovka, která vás upozorní na výběr snímku, je nyní tematicky tmavá. Podobné designové barvy najdete v celé aplikaci, takřka na každém kroku, včetně tří světlých karet v dolní části, které poskytují přístup ke všem funkcím. Předchozí verze nabízela seznam všech funkcí, což mohlo vést k menším zmatkům. Nyní se však ve spodní části aplikace nachází filtry, nástroje a export.

Všechny jednotlivé filtry a nástroje jsou pak stále řízeny pomocí interaktivních vlastností Snapseedu. Takže pokud jste velký fanoušek a zároveň dlouhodobý uživatel Snapseedu, po této aktualizaci si aplikaci zamilujete ještě více. Novinka prozatím není v Obchodě Play k mání, ovšem díky zahraničním kolegům ze serveru AndroidPolice máme k dispozici APK soubor. Ten si můžete stáhnout ZDE.

logo-app Snapseed Nik Software, Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

SticklerStickleru

21. 9. 2017, 9:20

Ten změněný vzhled mě dostává…
Teď než něco najdu a upravím. Tak to trvá sto let. :D
No hold si budu muset zvyknout ..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat