Nová aplikace od Googlu pomáhá opravářům

Nová aplikace od Googlu pomáhá opravářům
2017-09-21T07:20:00+02:00
• 21. 9. 2017

Nová aplikace od Googlu s názvem Google | Home service ads spadá pod Google AdWords a nabízí různým opravářům, instalatérům, natěračům, zedníkům a dalším obdobně zaměřeným profesím se zviditelnit ve vyhledávání. Uživatelům dává možnost vytvořit si rovnou objednávku takového pracovníka pomocí Google nabídky. Aplikace bohužel je pouze ve zkušebním režimu a je dostupná jen pro omezené množství osob.

Bohužel (zatím) není dostupná pro nás

Aplikace je v „zajížděcím“ režimu a bohužel není pro nás dostupná. O přístup k aplikaci je nutné požádat zde. Nutnou podmínkou však je, že musíte být v USA. Google vás pak bude prověřovat, zda jste to doopravdy vy, aby vám mohl udělit odznáček důvěry. K získání odznáčku vám pravděpodobně postačí mít již plně aktivovanou službu My business, možná však bude ještě nějak nutné doložit to, zda onu činnost neustále vykonáváte.

Následně Google pomocí aplikace Google | Home service ads umožní nabízet svým zákazníkům objednání si služby přímo při vyhledávání opraváře.

Vlastník daného byznysu bude moci přijímat různé poptávky, ty si ukládat do Google Kalendáře a též bude moci vytvářet své nabídky, měnit cenu za práci a psát, které termíny jsou stále ještě volné. Tato nová aplikace má veliký potenciál usnadnit komunikaci mezi klientem a poskytovatelem služby. Při propojení s dalšími Google službami, jako jsou například Google Mapy, bude pro daného opraváře snadné najít i místo, kam má k zákazníkovi zajet. Velice praktické je i pro poskytovatele služeb ukazatel ROI, čili návratnosti za poskytování služeb.

logo-app Google | Home service ads Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroje: androidpolice.com, google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat