Oppo oficiálně odhalilo model A71

Oppo oficiálně odhalilo model A71
2017-09-15T11:45:20+02:00
• 15. 9. 2017

Společnost Oppo rozšiřuje produktovou řadu A o model s označením A71. Novinka si nevysloužila žádnou velkou pozornost, protože čínský výrobce ji pouze v tichosti zařadil do nabídky mezi ostatní telefony. Každopádně zařízení má charakteristickou výbavu pro střední třídu, kde bude hlavně lákat na velmi přijatelnou cenu. Rozhodující slovo dostane ještě oficiální dostupnost, která je úvodu omezena na rozvíjející se trhy.

Přední část disponuje 5,2palcovým displejem s HD rozlišením a 5megapixelovou kamerkou na oblíbené selfie snímky. O hlavní výkon se stará osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,5 GHz po boku grafického čipu Mali-T860 MP2 a 3GB operační paměti RAM. Následně uživatelská data v základu pojme 16GB úložiště podporující až 256GB paměťové microSD karty.

Celá konstrukce telefonu měří 148,1 x 73,8 x 7,6 mm a hmotnost vychází na 137 gramů. Zadní část je osazena 13megapixelovým fotoaparátem, jednou přisvětlovací LED diodou a 3 000mAh baterií. Mezi zbývající prvky výbavy patří systém Android ve verzi 7.1 Nougat pod nadstavbou ColorOS 3.1 nebo funkce Bluetooth 4.0. Prodejní cena po přepočtu atakuje přijatelnou hranici 3 000 Kč.

Zdroj: oppostore.com.my

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat