FitBit představil nové chytré produkty

FitBit představil nové chytré produkty
2017-09-05T07:04:27+02:00
• 5. 9. 2017

FitBit nedávno představil tři nové chytré výrobky. Chytré hodinky Ionic a dále chytrou váhu Aria 2 a sluchátka Flyer. Navíc vytvořil nový speciální trenérský program, který vám upravuje cvičení dle vašich dosavadních výkonů.

 

Váha Aria 2

Jde již o druhou generaci váhy Aria, ve které je zpřesněno zobrazování tělesné hmotnosti. Uživatel si váhu pomocí Bluetooth spojí s telefonem a v něm jsou mu ukázány následující hodnoty: váha, procento tuku v těle, svalovou hmotu a též vypočítává BMI. Novinkou je možnost rozpoznání až osmi uživatelů. Barevné provedení je v černé a bílé. Obě varianty stojí 130 dolarů, což v přepočtu dělá necelých 3000 Kč. U nás bude váha dostupná od října a její cena pro náš trh ještě nebyla stanovena, pravděpodobně bude vyšší.

Naši uživatelé dosahují skvělých výsledků, když používají současně naší aplikaci, fitness náramky i osobní váhu. Pomáhá jim to dosahovat jejich zdravotních a fitness cílů. Až 70 % denních uživatelů Fitbit Aria zhublo v prvních šesti měsících,“ sdělil Jon Oakes, viceprezident společnosti Fitbit.

Sluchátka Flyer

FitBit uvedl spolu s novými hodinkami Ionic, ve kterých můžete mít uloženou hudbu, bezdrátová sluchátka Flyer. Ty si pomocí Bluetooth spárujete buď s telefonem, nebo s novými hodinkami a přes ně posloucháte zvolené písně. Na jedno nabití vydrží 6 hodiny, a pokud se vám vybijí, tak za hodinu a půl je máte znovu nabité. Bezdrátové sluchátka dokáží přenášet hudbu v AAC kvalitě. Navíc jsou potu odolná, takže můžete s nimi na maximum sportovat a nemusíte se o ně bát.

Flyer nabízí nacvakávací klip, kterým se sluchátka přichytí za ucho. Díky režimu Power Boos se umocní basy a sportovce to může motivovat ke cvičení. Na sluchátkách jsou tři tlačítka na ovládání hlasitosti a příjímání hovorů. Celkem jsou zde umístěny dva mikrofony. Dostupné v Čr budou v říjnu a současná cena je stejná jako u váhy, tedy 130 dolarů (necelé 3000 Kč). Jaká bude cena v našich obchodech však není známo. Dostupné budou ve dvou barvách Lunar Gray a Nightfall Blue

 

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat