Nový tablet od LG přijde s neotřelým dokem

Nový tablet od LG přijde s neotřelým dokem
2017-08-12T08:30:41+02:00
• 12. 8. 2017

LG přichází na trh s novým tabletem s názvem GPad X2 8.0 Plus. Jedná se o tablet střední třídy, který poskytuje jednu zajímavou novinku v podobě skládacího doku.

Průměrný tablet za neznámou cenu

Cena nového tabletu doposud nebyla zveřejněna, avšak bude ho prodávat výhradně T-Mobile a u mobilních operátorů, je běžné, že si cenu zařízení nadsadí, aby ji pak mohli zlevňovat spolu s nabídkou „výhodných“ tarifů. Tablet střední třídy LG GPad X2 8.0. Kapacita baterie není výrobcem uvedena. Displej je osmipalcový v rozlišení FHD, fotoaparát poskytne na obou stranách 5 MPx. O výkon tabletu se postará osmijádrový čip, pravděpodobně od MediaTeku, taktovaný na 1,4 GHz, spolu s 2 GB operační paměti.

Interní úložiště je pouhých 32 GB, což je minimální přijatelná hranice při současné velikosti aplikací, fotografií, videí, samotného systému atd. Paměť telefonu je možné rozšířit až o další 2 TB místa pomocí SD karty. Tablet též zvládne LTE, tedy zde je slot na SIM kartu o velikosti nano. Bohužel není podporována česká 800 mHz frekvence. Systém je Android 7 a spekuluje se i o možnosti aktualizace na Android 8, který má vyjít v tomto měsíci. Spolu s tabletem je možné pořídit i speciální dok, nazvaný Gpad Pack Plus, který přidá k tabletu 4400 mAh baterii, USB port a stero reproduktor. Dok též disponuje vyklápěcím stojánkem.

 

 

Zdroje: engadget.com, support.t-mobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat