Motorola ukáže vlastní auto kameru

Motorola ukáže vlastní auto kameru
2017-08-12T09:15:22+02:00
• 12. 8. 2017

Společnost Binatone Global zaměřená na zařízení typu Internet věcí má výhradní práva na návrh, vývoj a následné oficiální představení vybraných příslušenství pod značkou Motorola. Nejnovější únik odhaluje jejich další společný počin, který už od pohledu jednoduše rozpoznáte. Zajímavý doplněk pro vašeho „čtyřkolového“ miláčka nemá zatím jméno. Známe pouze základní výbavu, očekávanou cenu a oficiální dostupnost.

Kamera do automobilu za čelní sklo získala 4palcovou obrazovku, na kterou je promítán obraz z širokoúhlého objektivu. Doplněk má slot pro paměťovou microSD kartu, takže kvalitní video záznamy ve Full HD kvalitě zaberou její podstatnou část. Mezi ostatní prvky patří například funkce, která vám dokáže pomoci během parkování. Bližší informace budou známy asi v následujících týdnech.

Oficiálně by se měla dostat do prodeje ve Spojených státech a také u nás v Evropě, ale momentálně neznáme přesné datum uvedení na trh. Úplným závěrem se hodí zmínit, že prodejní cena bude začínat u hranice 99 dolarů (tj. cca 2 196 Kč bez daně), což z něj může udělat velmi žádané zboží.

Zdroj: motorola-fans.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat