Gmail pro iOS získává novou funkci, konečně vám zobrazí všechny e-maily aktualizováno

Gmail pro iOS získává novou funkci, konečně vám zobrazí všechny e-maily [aktualizováno]
2018-10-31T17:20:19+02:00
• 31. 10. 2018

Aktualizováno 31. října 2018

Aplikace Gmail pro systém iOS dostává s čtyřletým zpožděním za Androidem funkci s názvem „All inboxes“, v překladu Veškerá pošta. Gmail dostal tuto funkci již v roce 2015, Inbox od Google má tuto funkci od poloviny loňského roku 2017. iOS ji získává až v letošním roce. Funkce zajistí koncovému uživateli, aby si zobrazil veškerou poštu z více adres v jedné schránce. Dostupná je po kliknutí v levé horní části a následně novinku vidíte jako první v seznamu.

Původní článek z 21. srpna 2017

Doposud v Inboxu nebyla možnost zobrazení veškerých e-mailů ze všech přidaných adres. Alternativní klient k Gmailu, taktéž vytvořený samotným Googlem, měl ten nedostatek, že uživatel musel vynaložit několik kliknutí k tomu, aby mohl přepínat mezi jednotlivými přidanými adresami. Nyní je však cesta ke zobrazení dalších e-mailů snazší.

Novinka umožňuje uživateli zobrazení všech e-mailových zpráv ze všech přidaných adres najednou. Stačí kliknout na novou položku, umístěnou hned na prvním místě v menu, která je nazvaná All inboxes (všechny schránky).  Doposud uživatel musel otevřít postranní lištu a překlikávat mezi jednotlivými ikonkami účtů, jedná-li se o běžné google adresy, anebo musí zvolit další rozklikávací nabídku a vybrat si ze seznamu připojených adres.

Nyní však stačí pouze kliknout na postranní lištu a zvolit zmíněné tlačítko all inboxes, které vám úkáže všechny zprávy ze všech adres v jednom feedu. Bohužel tento feed postrádá jakoukoli smysluplnou kategorizaci, jak je známo z běžného Inbox rozhraní. Tato nová funkce zobrazí všechny e-maily, jak přišly chronologicky za sebou. Novinka je dostupná ve verzi ze 14. srpna.

Zdroje: fonearena.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat